Παίζουν με τα Γιάννινα οι Βράνιες, Σιμόες

Παίζουν με τα Γιάννινα οι Βράνιες, Σιμόες

Gazzetta team
Παίζουν με τα Γιάννινα οι Βράνιες, Σιμόες

bet365

Οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που είχαν κάρτες από την περσινή σεζόν θα αγωνιστούν κανονικά την Κυριακή με τον ΠΑΣ.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Μανόλο Χιμένεθ αφού μπορεί να υπολογίζει κανονικά στους Αντρέ Σιμόες και Ογκνιέν Βράνιες για το εκτός έδρας ματς με τα Γιάννινα την Κυριακή. Κι αυτό, γιατί ο κανονισμός άλλαξε και οι ποινές δεν αναφέρονται στην επόμενη σεζόν, με αποτέλεσμα ο Βόσνιος αμυντικός και ο Πόρτογάλος μέσος να μην είναι πλέον τιμωρημένοι. Οι δύο ποδοσφαιριστές μπορούσαν να αγωνιστούν κανονικά και στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό αλλά η δημοσίευση του νέου κανονισμού έγινε το Σάββατο στο site της ΕΠΟ και η ΑΕΚ δεν προλάβαινε να πάρει την επιβεβαίωση της νομικής υπηρεσίας της Ομοσπονδίας. Κάτι που έγινε τώρα για το ματς της Κυριακής, με τον Χιμένεθ να υπολογίζει κανονικά σε Σιμόες και Βράνιες.

Στις εθνικές Γιόχανσον, Βράνιες
Στο μεταξύ, στην ΠΑΕ ΑΕΚ έφτασαν οι κλήσεις από τις εθνικές ομάδες της Σουηδίας και της Βοσνίας για τον Γιάκομπ Γιόχανσον και τον Ογκνιέν Βράνιες. Ο Σουηδός κλήθηκε για τους αγώνες με Βουλγαρία (31 Αυγούστου) και Λευκορωσία (3 Σεπτεμβρίου) και ο Βόσνιος για τις αναμετρήσεις με Κύπρο και Γιβραλτάρ στις ίδιες ημερομηνίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα