Πετρόπουλος: «Ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για Άρη»

Πετρόπουλος: «Ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για Άρη»

Gazzetta team
Πετρόπουλος: «Ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για Άρη»

bet365

Ο Αντώνης Πετρόπουλος εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει στον Άρη, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα αποτελέσει πρόβλημα το οικονομικό αν τα βρει με τους ανθρώπους της ομάδας.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Το όνομα του Αντώνη Πετρόπουλου ακούγεται πολύ «δυνατά» στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη. Ο 30χρονος επιθετικός με δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm" εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει για τους «κίτρινους».

Συγκεκριμένα είπε:

Για το ενδιαφέρον του Άρη: «Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Άρη. Έτσι κι αλλιώς, το όνομά μου παίζει πολύ στη Θεσσαλονίκη τελευταία. Πρέπει, όμως, να πέσουν και οι υπογραφές. Τα τελευταία χρόνια παίζει πολύ το όνομά μου για τον Άρη. Ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου».

Για το αν θέλει να αγωνιστεί στον Άρη: «Βέβαια το θέλω. Πιστεύω στις δυνατότητές μου, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και με ενδιαφέρει να αγωνιστεί. Συνεργάστηκα στο παρελθόν με ανθρώπους του Άρη και η πορεία θα δείξει αν θα γίνει ο… “γάμος” αυτός».

Για το τι απομένει προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία: «Περιμένουμε την έλευση του κ. Καρυπίδη. Είχα κι εγώ ένα πρόβλημα με τον πατέρα μου και έπρεπε να μείνω στην Αθήνα. Τώρα, όμως, είμαι έτοιμος για να βρω ομάδα. Θα γίνουν συζητήσεις με τον κ. Μυροφορίδη, τον κ. Καρυπίδη και τον κ. Σπανό και αν έρθει η συμφωνία θα είναι μεγάλη μου χαρά».

Για τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής: «Δεν έχουμε περάσει ακόμη σε αυτό το κομμάτι. Όταν έχεις μπροστά σου μια τέτοια προοπτική όπως ο Άρης και στην ηλικία που βρίσκομαι εγώ, δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα το οικονομικό. Πέρσι το κασέ μου επιστρέφοντας από την Ιταλία ήταν πολύ μικρό. Δεν είναι πάντα το οικονομικό το παν. Τα χρήματα μπορούν να έρθουν και αργότερα. Αυτό θα είναι μια τελευταία λεπτομέρεια. Αν πάνε όλα καλά δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο οικονομικό».

Για τον Άρη: «Πρώτο μέλημα είναι να βρει τον δρόμο του και είτε με εμένα είτε χωρίς εμένα, να ανεβεί στη Super League. Ο Άρης λείπει από την κατηγορία και το βασικό είναι να βρει τον δρόμο του. Οι άνθρωποι της ομάδας το ξέρουν καλά, είναι έμπειροι και πιστεύω πως στο τέλος ο Άρης θα τα καταφέρει για να χαρεί και ο κόσμος του που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ».

Για τους Μυροφορίδη, Σπανό: «Έχω συνεργαστεί με τον κ. Μυροφορίδη, τα αποτελέσματα της δουλειάς του “μιλούν” γι’ αυτόν. Και με τον κ. Σπανό έχουμε συνεργαστεί πέρσι στον Απόλλωνα. Έφυγε αήττητος από την ομάδα».

Για το μυστικό της ανόδου: «Ο Άρης πίστευε πέρσι πως με τη φανέλα θα κέρδιζε τα παιχνίδια. Η Football League είναι δύσκολη και ιδιαίτερη κατηγορία. Φέτος υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι και πιστεύω ότι ο Άρης δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, παρ’ ότι η ομάδα δεν έχει φέτος τα μεγάλα ονόματα που είχε πέρσι. Χρειάζεται, όμως, και η στήριξη του κόσμου, που πιστεύω ότι θα την έχει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα