Στο στόχαστρο της Μαρσέιγ ο Ντιέγκο Κόστα

Gazzetta team
Στο στόχαστρο της Μαρσέιγ ο Ντιέγκο Κόστα

bet365

Η Μαρσέιγ είναι «ζεστή» για την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα, σε περίπτωση που ναυαγήσει η ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι ροχιμπλάνκος βρίσκονται εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού, χωρίς ωστόσο να έχει επιτευχθεί κάποια συμφωνία, κυρίως λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβληθεί στην ομάδα του Σιμεόνε. Την κατάσταση αυτή θέλει να εκμεταλλευτεί η Μαρσέιγ, με τον πρόεδρό της Ζακ-Ανρί Εϊρό να τονίζει πως ο Ντιέγκο Κόστα υα ταίριαζε πολύ στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μου αρέσει πολύ ο χαρακτήρας, το θάρρος και η μαχητικότητά του. Θα ταίριαζε εξαιρετικά στη Μαρσέιγ. Ωστόσο η περίπτωσή του είναι περίπλοκη. Εάν ένας παίκτης μας κάνει, έχουμε δείξει πως έχουμε την ικανότητα να διαπραγματευτούμε. Γιατί όχι; Αλλά η συμφωνία θα πρέπει να γίνει υπό συγκεκριμένους όρους. Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Δεν διαβεβαιώνω για τίποτα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Είναι ευαίσθητο θέμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ψάχνουμε για έναν επιθετικό».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα