ΠΑΟΚ: Υπογράφει και ανακοινώνεται σήμερα ο Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Υπογράφει και ανακοινώνεται σήμερα ο Ελ Καντουρί

bet365

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Ομαρ Ελ Καντουρί από την Εμπολι στον ΠΑΟΚ.

Τσάμπιονς Λιγκ, Σλάβια Πράγας – ΑΠΟΕΛ, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο 27χρονος Βελγομαροκινός μεσοεπιθετικός από το απόγευμα της Τρίτης (22/8) είναι στη Θεσσαλονίκη και κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα βρεθεί στα γραφεία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ στην Τούμπα για να υπογράψει και να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του από τον ΠΑΟΚ.

Για το λόγο αυτό ο Λούμπος Μίχελ δεν «πέταξε» το πρωί της Τετάρτης (23/8) με την αποστολή της ομάδας για το Εστερσουντ, αλλά θα αναχωρήσει μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Ελ Καντουρί θα υπογράψει για τρία χρόνια (ενδεχομένως να υπάρχει και ένας επιπλέον χρόνος) με τις ετήσιες αποδοχές του να πλησιάζουν μαζί με τα μπόνους κοντά στις 800.000 ευρώ, ενώ η Εμπολι θα βάλει 1,3 εκατ. ευρώ στο ταμείο της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα