Το γλέντησαν και στο αεροπλάνο οι «ερυθρόλευκοι» (pic)

Το γλέντησαν και στο αεροπλάνο οι «ερυθρόλευκοι» (pic)

Gazzetta team
Το γλέντησαν και στο αεροπλάνο οι «ερυθρόλευκοι» (pic)

bet365

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους ομίλους του Champions League και εκτός του αγωνιστικού χώρου και των αποδυτηρίων, γλέντι στήθηκε και μέσα στο αεροπλάνο.

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Το να βρίσκεται μια ομάδα στους ομίλους του Champnions League είναι εξαιρετικά σημαντικό και όχι μόνο για το οοικονομικό κομμάτι. Ο Ολυμπιακός μετά το 1-0 επί της Ριέκα στην Κροατία επέστρεψε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και οι πρώτοι που το χάρηκαν με την ψυχή τους ήταν οι παίκτες οι οποίοι θα έχουν πλέον την ευκαιρία να κοντραριστούν με τους καλύτερους.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τα αποδυτήρια έστησαν το δικό τους γλέντι και στο αεροπλάνο, δείχνοντας για ακόμα μία φορά την χαρά τους για την σημαντική αυτή πρόκριση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα