Επιστροφή στον ΟΦΗ για Μαρινάκη

Επιστροφή στον ΟΦΗ για Μαρινάκη

Gazzetta team
Επιστροφή στον ΟΦΗ για Μαρινάκη

bet365

Μετά από 2 χρόνια ο Πέτρος Μαρινάκης επιστρέφει στον ΟΦΗ αναλαμβάνοντας το πόστο του σκάουτερ της πρώτης ομάδας.

Λίβερπουλ – Χόφενχαϊμ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μανέ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Πέτρος Μαρινάκης μετά από 2 χρόνια (ήταν παλαιότερα για 3 χρόνια Γενικός Αρχηγός), επέστρεψε στον ΟΦΗ, αυτή τη φορά αναλαμβάνοντας το πόστο σκάουτερ της πρώτης ομάδας, αλλά και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Κ19 και των τμημάτων υποδομής συνολικά του ΟΦΗ.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ofi1925.gr ανέφερε ότι «ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο Φώτη Τσάλο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Πρώτα πρέπει να δουλέψουμε. Μας περιμένει πολύ δουλειά, για να φέρουμε αποτελέσματα για τον ΟΦΗ» τονίζει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Ο Πέτρος Μαρινάκης δίνει μεγάλη έμφαση στη δουλειά που πρέπει να γίνει και στο τμήμα σκάουτινγκ αλλά και στις υποδομές του ΟΦΗ.

Όπως λέει «ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που πρέπει να δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα στις υποδομές. Εχουμε καλό υλικό στις υποδομές και το ξέρω καλά αυτό. Πρέπει να προσέξουμε τα παιδιά που έχουμε εκεί. Επίσης στο τμήμα σκάουτινγκ, άποψη μου είναι ότι ο ΟΦΗ πρέπει να επιλέγει τους παίκτες που πρέπει να έρχονται στην ομάδα μας».

Και καταλήγει λέγοντας ότι «σε όλα αυτά ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει τον πρώτο λόγο και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε καλή συνεργασία.

Μαζί με όλο το τιμ της ομάδας, θα βοηθήσω και εγώ για να κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα μας».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα