Χάσι: «Συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες, τέλος οι μεταγραφές»

Χάσι: «Συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες, τέλος οι μεταγραφές»

Gazzetta team
Χάσι: «Συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες, τέλος οι μεταγραφές»

bet365

Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε ο Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται οι Πειραιώτες να κάνουν άλλη μεταγραφή.

Τσάμπιονς Λιγκ, Σλάβια Πράγας – ΑΠΟΕΛ, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά την μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Champions League ανέφερε:

Για τις πρώτες του σκέψεις μετά την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Champions League: «Ήταν δύο δύσκολοι μήνες πάρα πολύ σκληρής δουλειάς. Όλα τα συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες γιατί εκείνοι προσπάθησαν. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο που μας στήριξε και ακολούθησε τις επιθυμίες τους παίκτες που θέλαμε, αλλά κράτησε και τους παίκτες που χρειαζόταν. Βοήθησε να φτάσουμε στην πρόκριση Ευχαριστώ τους παίκτες, ήταν ένα δύσκολο ταξίδι και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που καταφέραμε να προκριθούμε».

Για το κλειδί του αγώνα: «Το εκτός έδρας γκολ. Από τη στιγμή που σκοράραμε, έπεσε η ψυχολογία της Ριέκα. Είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Ήταν ένα κακό ημίχρονο. Μάλλον η πίεση ήταν αυτή που έκανε τους παίκτες μας να αφήσουν χώρους στην Ριέκα. Είχε πίεση και αφήσαμε τον αντίπαλο να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ήμασταν καλοί τακτικά, παίξαμε σχεδόν ένα τέλειο ματς για 70 λεπτά εμποδίζοντας τους παίκτες της Ριέκα. Παρόλο που δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος μας, δεν τα καταφέραμε να βάλουμε και ένα δεύτερο γκολ. Είμαστε ευχαριστημένοι που καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για τον Οτζίτζα-Οφόε: «Όχι μόνο για τον Οφόε, αλλά και για πολλούς παίκτες. Φέραμε 5-6 καλούς παίκτες. Ο πρόεδρός μας όχι μόνο έφερε παίκτες, αλλά δεν πούλησε και αυτούς που ήταν καλοί όπως ο Ρέτσος, ο Φορτούνης, ο Καπίνο. Είμαστε πολύ ευγνώμονες στον πρόεδρο που έκανε πράξη τις επιθυμίες μας. Φέραμε μερικούς νεαρούς Έλληνες παίκτες όπως ο Κούτρης. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και ο πρόεδρός μας έκανε αυτό που ζήτησε ο προπονητής για να δώσει στους φιλάθλους αυτό που τους αξίζει. Ο Ολυμπιακός αξίζει να βρίσκεται στο UEFA Champions League. Για να συνεχίσω την απάντησή μου, επέλεξα να παίξω με τον Οφόε ως δεκάρι, γιατί εκεί η Ριέκα είχε καλό κεντρικό παίκτη. Επιλέξαμε να παίξουμε με τρεις παίκτες που θα εμπόδιζαν τον παίκτη αυτόν, κλείνοντάς τον και κρατώντας την μπάλα. Θέλαμε να παίξουμε διαφορετικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να βάλουμε τον Φορτούνη επειδή δεν είναι καλός. Ήταν πολύ καλός στο προηγούμενο ματς, όμως αυτή τη φορά δεν κοίταξα ονόματα, αλλά το πώς έπρεπε να παίξουμε για να προκριθούμε».

Για τις μεταγραφές: «Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι το θέμα μεταγραφές έχει κλείσει για εμάς. Ελπίζω να μην χάσουμε κάποιον παίκτη μας. Θέλω να κρατήσουμε τους παίκτες που έχουμε, έχουμε την ομάδα για να προχωρήσουμε μακριά. Είναι πιθανό να χάσουμε κάποιον παίκτη, γιατί αν έρθει ένα κλαμπ με πολλά λεφτά δεν θα θυμώσουμε γιατί ξέρουμε ότι ο Πρόεδρος θα τον αντικαταστήσει. Ελπίζουμε η ομάδα μας να μείνει όπως είναι γιατί είναι πολύ καλή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα