Στην 25η θέση ο Ολυμπιακός!

Στην 25η θέση ο Ολυμπιακός!

Στην 25η θέση ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το μπόνους των 4.000 βαθμών για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League κι ανέβηκαν στην 25η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Σλάβια Πράγας – ΑΠΟΕΛ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Τους είχε ανάγκη αυτούς τους βαθμούς ο Ολυμπιακός. Δεν του αρκούν βεβαίως. Αλλά σίγουρα είναι ένα τεράστιο boost για να παραμείνει στο top30 της ειδικής βαθμολογίας της UEFA. Οι 4.000 βαθμοί που πήρε ως μπόνους για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League (από αυτούς έδωσε 800 στην Ελλάδα για να εκτοξευθεί στην 12η θέση) τον ανεβάζουν στην 25η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA.

Πιο συγκεκριμένα -και με την σεζόν να τρέχει- ο Ολυμπιακός έχει 58.020 βαθμούς με αποτέλεσμα να περάσει Λιόν, Ρόμα, Ντιναμό Κιέβου και Αγιαξ! Φυσικά για να διατηρηθούν τόσο ψηλά και γιατί όχι να κυνηγήσουν μία ακόμα καλύτερη θέση οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να κάνουν έναν καλό όμιλο. Αυτό βεβαίως θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και από την κλήρωση που θα έχει ο Ολυμπιακός την Πέμπτη το απόγευμα (19:00 στο Μονακό).

Best of internet