Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε ακτίνες!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε ακτίνες!

Γιώργος Ντυμένος
Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε ακτίνες!

bet365

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν και στη Ριέκα, επέστρεψαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και το gazzetta.gr περνάει από ακτίνες τους παίκτες του Χάσι.
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα αστέρια και το gazzetta.gr παρουσιάζει την ατομική κριτική των παικτών του.
ΚΑΠΙΝΟ
Φώναξε «παρών» όποτε χρειάστηκε με αποκορύφωμα τη φάση του 54', όταν και έκανε εξαιρετική επέμβαση στο κοντινό πλασέ του Γκαβράνοβιτς. «Διάβασε» τις φάσεις και είχε σωστές τοποθετήσεις.
ΚΟΥΤΡΗΣ
Αντιμετώπισε προβλήματα από την πλευρά του και σε καμία περίπτωση δεν ήταν ο παίκτης που μας έχει συνηθίσει. Στο 21' και στο 54' οι Κροάτες θα μπορούσαν να σκοράρουν ύστερα από λάθη του και γενικότερα η εμφάνισή του δεν ήταν ανάλογη παλαιότερων. Με βάσει την αξία του και τα όσα μας έχει δείξει.
ΡΕΤΣΟΣ
Εδωσε πολλές «μάχες» με τον Γκαβράνοβιτς και μετά από ένα «χλιαρό» ξεκίνημα, κέρδισε τις περισσότερες. Στο 12' βρίσκονταν στη σωστή θέση και απομάκρυνε πάνω στη γραμμή τη μπάλα, ενώ στο 32΄ θα πιστώνονταν ασίστ στον Βούκοβιτς.
ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ
Στο 32' «άγγιξε» το γκολ καθώς είχε δοκάρι και σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά. «Διάβασε» σωστά αρκετές φάσεις.
ΡΟΜΑΟ
Από στόπερ που ήταν στο πρώτο ματς, πέρασε σήμερα στον άξονα έχοντας περισσότερα ανασταλτικά καθήκοντα. «Εχασε» κάποιες φάσεις ως το «εξάρι» της ομάδας, αλλά το πρόσημο ήταν θετικό. Αντικαταστάθηκε στο 80'.
ΖΙΛΕ
Προσέθεσε ακόμη μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του. Επαιξε με τη μία πολλές φορές και είχε σωστές τοποθετήσεις.
ΟΦΟΕ
Μακράν ο κορυφαίος του αγώνα. Οχι μόνο γιατί ήταν ο δημιουργός του γκολ, αλλά επειδή κυριάρχησε στο γήπεδο. Ουσιαστικά ήταν ο οργανωτής των «ερυθρολεύκων», «έσπασε» μπάλες ενώ κέρδισε και πολλές «μονομαχίες» στον άξονα.
ΜΑΡΙΝ
Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων, με κορωνίδα το γκολ που πέτυχε όταν και «έκοψε» σωστά μέσα στη περιοχή και πλάσαρε εξαιρετικά. Θα μπορούσε να βρει δίχτυα και στην φάση του 31', όμως στο δεύτερο μισό έδειξε να κουράζεται και αντικαταστάθηκε στο 66'.
ΚΑΡΣΕΛΑ
Η φάση του «ερυθρόλευκου» γκολ ξεκίνησε από δικό του «stop» στον άξονα, όπου συνέκλινε να καλύψει. Δείγμα ότι μπορεί να παίξει και άμυνα. Δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες, αλλά σε ακόμη ένα ματς έκανε ορισμένες ενέργειες που δείχνουν την κλάση του. Οπως εκείνο στο 30΄, όπου πέρασε την... μισή Ριέκα.
ΜΠΕΝ
Δεν είχε απόδοση ανάλογη παλαιότερων αγώνων, αλλά έτρεξε, πίεσε και προσπάθησε για το καλύτερο. Ομως απώλεσε στο 83' μία μοναδική ευκαιρία, ενώ και στο 20' είχε μία πολύ καλή στιγμή.
ΦΙΓΚΕΪΡΑΣ
Μπήκε στο 60' αντί του Κούτρη και στο 65' θα μπορούσε να είχε σκοράρει. Ομως αμυντικά είχε «ζητήματα».
ΣΕΜΠΑ
Αγωνίστηκε από το 66' και μετά, με σκοπό κυρίως να βοηθήσει στον περιορισμό του Εμπερ. Είχε 1-2 καλές στιγμές.
ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ
Πέρασε ως αλλαγή στο 80' και στο 83' έδωσε πάσα μισό γκολ στον Μπεν. Εδειξε και πάλι πως «βλέπει» γήπεδο.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα