Τρεις στο τραπέζι για την Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Τρεις στο τραπέζι για την Κέρκυρα

bet365

Η αναζήτηση προπονητή έχει αρχίσει στους «Φαίακες», με τρεις να είναι οι υποψήφιοι για την αντικατάσταση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Μετά τον ΠΑΟΚ στον πάγκο ο νέος τεχνικός.

Σλάβια Πράγας – ΑΠΟΕΛ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Αλωνεύτης σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Με υπηρεσιακό τεχνικό θα βρεθεί στην Τούμπα για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής η Κέρκυρα μετά την λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Το αν αυτός θα είναι ο Χριστοφοράκης (όπως και πέρσι) ή κάποιος άλλος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ήδη έχει γίνει η πρώτη σύσκεψη στην ΠΑΕ και υπάρχουν τρία πρόσωπα που απασχολούν... Πιο ψηλά στην λίστα για την ώρα είναι το όνομα του Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος μετά το περσινό του πέρασμα από την Βέροια, συνεχίζει να βρίσκεται χωρίς ομάδα. Ο Σέρβος τεχνικός, άρεσε στους «Φαίακες» και το καλοκαίρι πριν καταλήξουν τελικά στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Από εκεί και πέρα, το όνομα του Αλέκου Βοσνιάδη που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα, είναι το δεύτερο που έπεσε στο τραπέζι. Επίσης πρόκειται για ένα από αυτά που ακούστηκαν το καλοκαίρι, με τον Μακεδόνα τεχνικό να έχει ανεβάσει πρόπερσι την Κέρκυρα στη Σούπερ Λιγκ. Τέλος, στο τραπέζι σε αυτή την πρώτη κουβέντα έπεσε και το όνομα του Άγγελου Αναστασιάδη, ωστόσο για την ώρα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, κάτι που φυσικά μπορεί να αλλάξει τις επόμενες μέρες.

Όπως και να έχει, ακόμα είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε περίπτωση. Πρόκειται μόνο για την πρώτη κουβέντα και την πρώτη αίσθηση που υπάρχει από αυτή. Από την Τετάρτη θα αρχίσουν και οι επαφές με τους υποψήφιους τεχνικούς και σιγά σιγά θα αρχίσει να φαίνεται ποιος θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας μετά την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα