Με Τσάβες για την μάχη στο Μπιλμπάο!

Με Τσάβες για την μάχη στο Μπιλμπάο!

Νίκος Μαρούδας
Με Τσάβες για την μάχη στο Μπιλμπάο!

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό με την Μπιλμπάο στην Ισπανία, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να παίρνει στην αποστολή όπως αναμενόταν και τον Αντρές Τσάβες.

Μετά το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λιγκ, ο Αντρές Τσάβες, ετοιμάζεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τον Παναθηναϊκό και στην Ευρώπη. Ο Αργεντινός επιθετικός, όπως αναμενόταν, βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με την Μπιλμπάο, όπως και ο Γιόχανσον. Από αυτή απουσιάζουν οι τραυματίες Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί που γυμνάστηκαν ατομικά, όπως και οι Μολέδο, Ρέις που υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Οι υπόλοιποι «πράσινοι», έκαναν προθέρμανση, ποδοβόλεϊ και ασκήσεις με τελειώματα στην τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός αναχωρεί την Τετάρτη για την Ισπανία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να παίρνει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές: Βλαχοδήμος, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Χουλτ, Ευαγγέλου, Γιόχανσον, Ζέκα, Λουντ, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Αλτμαν, Καμπέσας, Μολίνς, Τσάβες, Λουτσιάνο, Μπουζούκης, Πίσπας και Εμμανουηλίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα