Κλάους: «Πως μπορείς να αποχαιρετίσεις τη ζωή σου;» (pic)

Κλάους: «Πως μπορείς να αποχαιρετίσεις τη ζωή σου;» (pic)

Κλάους: «Πως μπορείς να αποχαιρετίσεις τη ζωή σου;» (pic)

Ο αποχαιρετισμός και τα συγκινητικά λόγια του Στέφανου Αθανασιάδη για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του, ύστερα από σχεδόν είκοσι χρόνιας παρουσίας του στην Τούμπα.

Ο Ελληνας επιθετικός είναι, πλέον, παίκτης της Μακάμπι Χάιφα, η απόκτησή του ανακοινώθηκε και επίσημα το απόγευμα της Τρίτης (22/8) και λίγο αργότερα ο Κλάους αποχαιρέτησε, μέσω ανάρτησης στο Instagram», τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του.

Γράφει ο Κλάους…

«Πως μπορείς να αποχαιρετίσεις τη ζωή σου; Δεν υπάρχουν λόγια να το κάνω. Δεν υπάρχουν λόγια να σας ευχαριστήσω για όλα... Συγγνώμη για ότι δεν έκανα καλά, να ξέρετε όμως ότι ποτέ δεν σταμάτησα να ονειρεύομαι να δίνω γκολ και νίκες στον ΠΑΟΚ... Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα να επιστρέφω στη θέση του απλού οπαδού του ΠΑΟΚ, από εκείνη του αρχηγού, αλλά όλα γίνονται για κάποιον λόγο...

"ΘΥΜΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟ

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ

ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑ ΧΑΖΟ, ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ

ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ Σ' ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ

ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ... ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΣ

ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ"

Εις το επανιδείν!

 

 

"Πως μπορείς να αποχαιρετίσεις τη ζωή σου; Δεν υπάρχουν λόγια να το κάνω. Δεν υπάρχουν λόγια να σας ευχαριστήσω για όλα... Συγγνώμη για ότι δεν έκανα καλά, να ξέρετε όμως ότι ποτέ δεν σταμάτησα να ονειρεύομαι να δίνω γκολ και νίκες στον ΠΑΟΚ... Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα να επιστρέφω στη θέση του απλού οπαδού του ΠΑΟΚ, από εκείνη του αρχηγού, αλλά όλα γίνονται για κάποιον λόγο... "ΘΥΜΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑ ΧΑΖΟ, ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ Σ' ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ... ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ" Εις το επανιδείν!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @stefanosathanasiadis στις

 

Best of internet