Ινσούα: «Στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας!» (vids & pics)

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ

Ινσούα: «Στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας!» (vids & pics)

Ινσούα: «Στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας!» (vids & pics)

Ο Εμανουέλ Ινσούα έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και το gazzetta.gr τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο. Έτοιμος να βοηθήσει, δήλωσε ο Αργεντινός.

Ο Εμανουέλ Ινσούα έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν τις 21.00 και..  έφυγε αμέσως για το Κορωπί, προκειμένου να περάσει άμεσα ιατρικά, καθώς ο γιατρός της ομάδας θα φύγει την Τετάρτη για Ισπανία. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ ήταν χαρούμενος, ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία και δήλωσε έτοιμος να την αρπάξει από τα μαλλιά.

«Καλησπέρα, ευχαριστώ που ήρθατε να με υποδεχθείτε. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, θέλω να ενσωματωθώ όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην ομάδα. Έχω έρθει με πολλή όρεξη και θέληση, μένουν μόνο τα διαδικαστικά και οι υπογραφές και μετά θα μπορώ να αφοσιωθώ στην προπόνηση και να τεθώ στη διάθεση του προπονητή», είπε αρχικά ο Ινσούα.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τους υπόλοιπους Αργεντινούς και τόνισε ότι τον είχαν ενημερώσει για την ομάδα που έρχεται: «Ήξερα για τους Αργεντινούς στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, φυσικά αυτό είναι κάτι που με εμπνέει, έχω μιλήσει και με τον Τσάβες και με τον Λούκας. Μου είπαν τα καλύτερα και ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Τον Τσάβες τον ξέρω, είχαμε παίξει μαζί στη Μπόκα, Είμαι εδώ με όρεξη και χαρά για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Όσον αφορά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, είπε: «Έχω ξεκινήσει προπονήσεις, τις είχα περιορίσει λίγο μέχρι να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις, αλλά έχω κάνει προετοιμασία με την Ουντινέζε και δεν χρειάζομαι πολύ χρόνο. Μέχρι να τελειώσουν τα διαδικαστικά θα μπω στις προπονήσεις και θα είμαι έτοιμος».

Best of internet