Μυροφορίδης: «Αν λεγόταν… Σπάνοβιτς θα ήταν μεγαλύτερο όνομα;»

Μυροφορίδης: «Αν λεγόταν… Σπάνοβιτς θα ήταν μεγαλύτερο όνομα;»

Μυροφορίδης: «Αν λεγόταν… Σπάνοβιτς θα ήταν μεγαλύτερο όνομα;»

Ο Παύλος Μυροφορίδης έκανε τον δικό του απολογισμό για τη μεταγραφική περίοδο και τις κινήσεις που έκανε ο Άρης, ενώ στάθηκε και στην επιλογή του Δημήτρη Σπανού όπου έμμεσα στάθηκε στην προσπάθεια υποβάθμισης της αξίας του έμπειρου τεχνικού.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ «Metropolis 95.5» κι έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα όταν ρωτήθηκε για την επιλογή του Δημήτρη Σπανού. «Δηλαδή αν τον λέγανε Σπάνοβιτς θα ήταν μεγαλύτερο όνομα; Το να γίνει μια επιλογή και να κριτικάρεται από την πρώτη μέρα είναι εις βάρος της ομάδας. Ο κ.Σπανός είναι από τους πιο καταρτισμένους στην κατηγορία. Ξέρει την κατηγορία, είναι επαγγελματίας, ξέρει πως θα δουλέψει την ομάδα, ξέρει πως θα είναι η ομάδα του έτοιμη όταν πρέπει, αντέχει και όλα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα, αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα. Πέρυσι δεν ήταν δική μου απόφαση να φύγει από τον Απόλλων Σμύρνης, ήταν απόφαση του προέδρου. Και δεν ήταν θέμα αποτελέσματος, αήττητος έφυγε ο κ. Σπανός», απάντησε.

Αναφερόμενος στις συνθήκες εργασίας, είπε: «Η κατάσταση είναι πιο δύσκολη στον Αρη γιατί όλοι θεωρούν δεδομένη την επιτυχία. Η επιτυχία δεν έρχεται με το Αρης είσαι, έρχεται με δουλειά, με κόπο και μεγάλη πίεση. Εμείς που είμαστε τώρα πρέπει να δούμε πως θα λειτουργήσουμε. Όπως και να σε λένε, δεν παίζει μπάλα το όνομα».

Σε ότι αφορά την κατάσταση της ομάδας σημείωσε ότι… «είμαστε καλά, αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει… βαριά πόδια λόγω της προετοιμασίας. Σημασία έχει να είναι έτοιμη στην αρχή του πρωταθλήματος και θα είναι 1000%. Δεν έχει νόημα να κάνουμε παπάδες αυτή τη χρονική περίοδο».

Σε ερώτηση για την επιθυμία ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής, απάντησε: «Μπορεί να γίνει μια κίνηση ενός φορ. Αν θα γίνει αυτή η κίνηση δεν θα γίνει απλά για να γίνει», ενώ ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Θόδωρο Καρυπίδη. «Είναι ξεκάθαροι οι ρόλοι από την αρχή, χημεία θα βρεθεί για το καλό μας. Το θέμα είναι να ξέρουμε να διαχειριζόμαστε καταστάσεις, και οι δύο ξέρουμε να το κάνουμε αυτό. Σίγουρα αυτός που πληρώνει έχει το δικαίωμα να κάνει μια επιλογή. Σημασία έχει να σε βρει σύμφωνο, αν δεν σε βρει σύμφωνο τότε θα υπάρξει σύγκρουση. Όταν έρθει η σύγκρουση δεν λειτουργεί τίποτα σωστά, το κοινό καλό είναι το καλό του Άρη και όχι η άποψη του καθενός. Αν δεν μπει το εγώ κάτω από το εμείς δεν θα κάνουμε τίποτα».

Ο Παύλος Μυροφορίδης είχε χαρακτηριστική απάντηση σχετικά με το στοίχημα της ανόδου και τις ομάδες που θα την διεκδικήσουν. «Υπάρχει μια τριάδα ομάδα. Ο Άρης, ο Απόλλων Πόντου και ο ΟΦΗ. Πιο κάτω θα είναι τα Τρίκαλα, ίσως μπει σφήνα και η Σπάρτη και δεν ξέρω ποια άλλη ομάδα. Ο Απόλλων έχει σταθερή διοίκηση, καλούς ποδοσφαιριστές, αξιόλογο προπονητή. Αν υποτιμήσεις μια ομάδα που αποπνέει ποδοσφαιρική υγεία τότε είσαι ποδοσφαιρικός μπούφος. Η Καλαμαριά είναι μια ομάδα που θα ασχοληθεί μόνο με το ποδόσφαιρο, δεν πιστεύω ότι θα πάει κάτι λάθος, θα είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Best of internet