Η Λαμία μισθώνει λεωφορεία για το Περιστέρι

Η Λαμία μισθώνει λεωφορεία για το Περιστέρι

Η Λαμία μισθώνει λεωφορεία για το Περιστέρι

Η ΠΑΕ Λαμία, μέσω δήλωσης του προέδρου της, ενημερώνει τον κόσμο πως θα μισθώσει πούλμαν για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι.

Ο κόσμος της Λαμίας το ζήτησε την Δευτέρα και η ΠΑΕ το έκανε πράξη την Τρίτη! Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι φίλοι της Λαμίας εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζητούσαν από τον Δήμο να βάλει πούλμαν για το Περιστέρι, ως... συγνώμη για το γεγονός πως δεν είναι έτοιμο το ΔΑΚ Λαμίας και τελικά η ΠΑΕ πήρε την απόφαση και βάζει εκείνη μισθωμένα πούλμαν για τους κατόχους διαρκείας.

Αυτό αναφέρεται και στην σχετική δήλωση του Γιώργου Ποντίκα...

Αναλυτικά:

«Με αφορμή δημοσιεύματα και ανακοινώσεις των τελευταίων ημερών, θέλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους του ΠΑΣ Λαμία και όλους τους συμπολίτες μας ότι, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση μας, οι εργασίες κατασκευής του στεγάστρου και ανακατασκευής όλων ανεξαιρέτως των λειτουργικών εγκαταστάσεων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας που είναι απαραίτητες για την αδειοδότηση της ΠΑΕ από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, θα έχουν ολοκληρωθεί έγκαιρα, ώστε ο επόμενος εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας να διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας.

Σε αυτό το δύσκολο κατασκευαστικά, πολύπλοκο και πολυδάπανο έργο που ολοκληρώνεται σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα, η δημοτική αρχή και, προσωπικά, ο Δήμαρχος Λαμιαίων Νίκος Σταυρογιάννης, έπραξε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και πέτυχε το σκοπό όλων μας με τον καλύτερο τρόπο.

Η μικρή καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην παράδοση του στεγάστρου, παρά τη θέληση και την επίμονη επιδίωξη όλων, οφείλεται σε λόγους που έχουν σχέση με τις αυξημένες εγγυήσεις ασφάλειας, που επιβάλλεται να διαθέτει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου σήμερα.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για τη διευκόλυνση των φιλάθλων μας που διαθέτουν εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2017-18, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, μισθώνοντας λεωφορεία από τη Λαμία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι το Σάββατο (26/8, 21:30), όπου η ομάδα μας έχει ανάγκη από την ενίσχυση και τη δυναμική παρουσία των φίλων της.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Γ. Ποντίκας»

Best of internet