Μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου ντοπέ στο Μουντιάλ του 2010!

Μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου ντοπέ στο Μουντιάλ του 2010!

Μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου ντοπέ στο Μουντιάλ του 2010!

Ρώσοι χάκερς διέρρευσαν στοιχεία που αποδεικνύουν πως μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είχαν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών στο Μουντιάλ του 2010. Στη λίστα Τζαβέλλας και Καπετάνος, παρότι ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ κόπηκε τελικά από την αποστολή!

Συγκεκριμένα οι «Fancy Bears», που στο παρελθόν είχαν αποκαλύψει αντίστοιχες υποθέσεις στο χώρο του αθλητισμού, έδωσαν στη δημοσιότητα μια λίστα με στοιχεία για παίκτες που φέρονται να είχαν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών για θεραπευτικούς σκοπούς στο Μουντιάλ του 2010, στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Στη λίστα υπάρχουν κορυφαία ονόματα του ποδοσφαίρου, όπως οι Κάρλος Τέβες, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, Ντιρκ Κάουτ, Γκάμπριελ Χάιντσε, Ντιέγκο Μιλίτο, Βάλτερ Σάμουελ, Μάριο Γκόμεζ, Βιντσέντζο Ιακουίντα, Μάριο Καμορανέζι και Κρίστιαν Τρες.  

Μέσα σε αυτή τη λίστα συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των Γιώργου Τζαβέλλα και Παντελή Καπετάνου, αλλά και τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση (Νέα Ζηλανδία) που είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό! Bέβαια ο Τζαβέλλας είχε "κοπεί" από την 23αδα του Ρεχάγκελ και δεν είχε συμμετάσχει στο Μουντιάλ του 2010, ενώ αντιθέτως ο Καπετάνος που αγωνιζόταν εκείνη την εποχή στην Στεάουα Βουκουρεστίου, ήταν τελικά στην ομάδα.

Oι χάκερς ισχυρίζονται πως έχουν στα χέρια τους και άλλα στοιχεία, τα οποία θα βγάζουν σταδιακά στην επιφάνεια. 

Best of internet