Οι φωνές κι η σύμπτωση που έστειλαν τον Ελμπάζ στο φάουλ

Οι φωνές κι η σύμπτωση που έστειλαν τον Ελμπάζ στο φάουλ

bet365

Ένα φάουλ, μία σύμπτωση, πολλές φωνές, ένας έξαλλος Κονέ και ένας Ελμπάζ που έδωσε έναν πολύ σημαντικό βαθμό στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στη Super League και μάλιστα κατάφερε να φύγει από μία δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Ατρόμητου, με το «Χ» χάρη στην κλάση του Ελμπάζ στα στημένα.

Βέβαια, στο ποδόσφαιρο πέρα από την ικανότητα χρειάζεται κι η τύχη κι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» την είχε με το μέρος της χθες στο Περιστέρι.

Η σύμπτωση είναι ότι ο Ισραηλινός ήταν ο τελευταίος που μπήκε στο ματς κι ο διαιτητής έδωσε το «ΟΚ» να περάσει στον αγωνιστικό χώρο ακριβώς τη στιγμή του φάουλ, ενώ περίμενε μερικά λεπτά μέχρι να πάρ. Εκείνος με το που μπήκε, πήγε αμέσως στην μπάλα για να το εκτελέσει. Ο Κονέ, που είχε στήσει την μπάλα είπε ότι θα το χτυπήσει αυτός. Τότε επικράτησε πανικός στον πάγκο. Είδε τον Μάντζιο να του φωνάζει, όπως κι οι Κασναφέρης-Χωριανόπουλος, ώστε να κάνει χώρο για τον Ελμπάζ.

Ο Ιβοριανός έγινε έξαλλος, έπιανε το κεφάλι του και δεν το πίστευε, αλλά δεν μπορούσε να μην ακούσει τις οδηγίες. Κάνει δυο βήματα πίσω, ο συμπαίκτης του εκτελεί κάνει το 1-1 και ο Απόλλω παίρνει ένα πολύ σημαντικό βαθμό.

Φυσικά, ο Κονέ τον συνεχάρη (όπως βλέπετε και στη φωτό). Πάνω απ' όλα είναι η ομάδα, αλλά πάνω στην ένταση ήταν λογικό κι ο Κονέ να απογοητευτεί μιας και είναι παίκτης που παίρνει ευθύνες και θέλει να βγαίνει μπροστά στα δύσκολα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα