Συγκλονιστική μαρτυρία για το θάνατο του άτυχου οπαδού του ΠΑΟΚ

Συγκλονιστική μαρτυρία για το θάνατο του άτυχου οπαδού του ΠΑΟΚ

Συγκλονιστική μαρτυρία για το θάνατο του άτυχου οπαδού του ΠΑΟΚ

Φίλος του άτυχου οπαδού του ΠΑΟΚ Χρήστου Μπακόλα, περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του, στην περιοχή των πηγών της Κρύας, στη Λιβαδειά.

Ο 24χρονος Χρήστος Μπακόλας έπεσε και τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι περπατώντας πάνω στο νερόμυλο στην περιοχή των πηγών της Κρύας, όπου βρισκόταν και άλλοι φίλαθλοι του συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Ο θάνατος του 24χρονου ήταν ακαριαίος όπως διαπίστωσαν οι διασώστες που έσπευσαν στην περιοχή.

 Ένας φίλος του αδικοχαμένου Χρήστου περιέγραψε με ανάρτηση στο Facebook όσα συνέβησαν. 

Τι αναφέρει η μαρτυρία αυτόπτη και φίλου του Χρήστου:  «Ο Χρήστος εργάζεται σε φούρνο και μέχρι και χθες έλεγε στους φίλους του ότι δεν θα έρθει Λιβαδειά γιατί μαζεύει λεφτά να πάει Βαρκελώνη. Σήμερα το πρωί αφού σχόλασε ξημερώματα πήρε τηλέφωνο τα φιλαράκια  του να τον περιμένουν γιατί τελευταία στιγμή αποφάσισε να έρθει για την καψούρα του την πιο μεγάλη τον ΠΑΟΚ. Όμως ήταν αργά τα φιλαράκια του είχαν ξεκινήσει οδικώς για Λιβαδειά.

Τότε χωρίς να χάσει χρόνο πήρε το τρένο μόνος του για να έρθει να μας συναντήσει στην Λιβαδειά. Τέτοια ήταν η αγάπη του και η τρέλα του για τον ΠΑΟΚ. Όταν έφτασε και βρέθηκε με την παρέα στους νερόμυλους για άγνωστο λόγο έτσι απλά από την τρέλα του μπήκε στο νερόμυλο (σαν χάμστερ) και άρχισε να τρέχει. Όμως αυτό ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και δεν μπορούσε να το σταματήσει. Όταν ήταν γύρω του έτρεξαν ακαριαία να το σταματήσουν με τα χέρια. Όμως η δύναμη του νερόμυλου ήταν τόσο μεγάλη που δεν σταματούσε με τίποτα. Ο Χρήστος σε κλάσματα δευτερολέπτου αφού πανικοβλήθηκε πήρε την απόφαση να πηδήξει έξω. Ο νερόμυλος και οι ακτίνες του τον χτύπησαν στο κεφάλι θανάσιμα. Η παρέα τον απεγκλώβισε όμως ήταν πολύ αργά όλα έγιναν σε μια στιγμή. Μετά το περιστατικό κανένας μας δεν θα μπορούσε να πάει στο γήπεδο. Με κλαματα αποχωρίσαμε και οι 50 μας για Θεσσαλονίκη». 

Best of internet