Κάναντι:«Ήμασταν καλύτεροι, άδικο το αποτέλεσμα»

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Κάναντι:«Ήμασταν καλύτεροι, άδικο το αποτέλεσμα»

Κάναντι:«Ήμασταν καλύτεροι, άδικο το αποτέλεσμα»

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, χαρακτηρίζοντας άδικο το αποτέλεσμα.

Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στα Virtual Sports (21+)!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου 

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο το αποτέλεσμα μας αδικεί. Είναι λυπηρό και άσχημο αποτέλεσμα, δικαιούμασταν τη νίκη γιατί παίξαμε καλύτερα και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ο ένας βαθμός δεν μας ικανοποιεί. Στο πρώτο ήμασταν πολύ καλύτεροι και είχαμε ευκαιρίες. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου και αυτό πρέπει να κρατήσουμε. 

Όσον αφορά τα στατιστικά, αυτά αποδεικνύουν ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς. Όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να κερδίσουμε. Είναι άσχημο συναίσθημα αλλά πρέπει να το δεχτούμε και να προχωρήσουμε στη συνέχεια», ανέφερε στην αρχή.

Για το ότι με την αλλαγή του Ούμπιδες ο Ατρόμητος κόπηκε στα δύο: «Νομίζω ότι το ρίσκο ήταν μεγάλο να μείνει στο ματς ο Ούμπιδες γιατί είχε μια κίτρινη. Γι αυτό τον έβγαλα από το παιχνίδι. Ο Κυριακίδης έπαιξε πολύ καλά, έβγαλε πολύ ενέργεια, πάθος. Δεν νομίζω ότι χάσαμε σε ενέργεια ή κάτι τέτοιο. Αυτό που είδα είναι ότι χάσαμε σε ρυθμό, κάναμε λάθη στο κέντρο αλλά δεν είδα να χάσουμε κάτι το τόσο σημαντικό που να μας στερήσει τη νίκη». 

Για το ότι ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα κενά του Απόλλωνα στο β' μέρος, καθώς είχε ανέβει στο γήπεδο: «Είχαμε κάποιες δυνατότητες να το κάνουμε. Γίνανε κάποια λάθη στο κομμάτι αυτό, αλλά υπήρχαν προσπάθειες για να αντεπιτεθούμε. Σύμφωνα με τα στατιστικά, είδα ότι στο τέλος είχαμε τρια σουτ στην αντίπαλη εστία άρα αυτό δείχνει ότι μπορέσαμε να αντεπιτεθούμε».

Best of internet