Γραμμένος: «Δεν θα φέρω χαλίφηδες πάνω από το κεφάλι μου»

ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ «ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ»

Γραμμένος: «Δεν θα φέρω χαλίφηδες πάνω από το κεφάλι μου»

Γραμμένος: «Δεν θα φέρω χαλίφηδες πάνω από το κεφάλι μου»

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος τόνισε πως δεν επιθυμεί να έχει καμιά σχέση με τους χαλίφηδες, όποιο όνομα και αν έχουν αυτοί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Γραμμένος στην εκπομπή Δίκη στον ΣΚΑΪ και τον Κυριάκο Θωμαίδη: «Σήμερα ξεκίνησα να ενημερώνομαι. Είναι πολλά τα θέματα, από τα οποία πολλά δεν γνώριζα. Θα είμαστε σε θέση να μιλήσουμε όταν θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για όλα. Εγώ δεν είμαι των μεγάλων λόγων ούτε της υπερβολής. Αυτή την επιτροπή εποπτείας δεν ξέρει κανείς, δεν μπορώ να καταλάβω πως ξέρει ο καθένας και με βεβαιότητα να λέει ότι είμαι υπό περιορισμό.»

Eάν θα έχει παρεμβατικό ρόλο η επιτροπή: «Αυτή η επιτροπή είναι βοήθησης του έργου και όχι εποπτείας, δηλαδή μία μνημονιακού χαρακτήρα επιτροπή. Εγώ θα συναντηθώ τις επόμενες ημέρες με την επιτροπή και γνωρίζω πράγματα. Γι΄ αυτούς που λένε ότι τελούμαι υπό περιορισμό, αν αποδείξουν ότι γνωρίζουν ποιες είναι οι αρμοδιότητες της επιτροπής τότε θα απαντήσω. Θα τα πληροφορηθώ όλα τις επόμενες ημέρες. Με αυτά που είδε η FIFA και η UEFA κυριολεκτικά τρόμαξαν. Όταν ρωτήθηκα για την επιτροπή τους είπα ότι μπορούν να στείλουν 10 επιτροπές γιατί δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Άρα ως ένα σημείο είναι δικαιολογημένη η ανησυχία των διεθνών ομοσπονδιών για τις διοικήσεις που πέρασαν».

Για τη διαιτησία: «Όλοι γνωρίζετε τι καθεστώς επικρατούσε. Η έλευση του ξένου αρχιδιαιτητή επί ομαλές συνθήκες θα ήταν απαράδεκτη. Σήμερα έχει κι αυτή τη δικαιολογητική της βάση. Ας έρθει ένας άνθρωπος εδώ μήπως και φτιάξει η διαιτησία. Το πρόβλημα είναι η δομή της διαιτησίας και θα συζητήσω με τον κύριο Περέιρα»

Για τον Σαββίδη: «Έχω απαντήσει, όπως έχει κάνει και η πλευρά Σαββίδη. Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν ο άνθρωπος που είχε καταγγείλε πολλά. Επειδή ο καθένας δοκιμάζεται στην πράξη θα πω μια κουβέντα. Δεν είμαι με τους χαλίφηδες, δεν επιθυμώ χαλίφηδες και δεν θα φέρω χαλίφηδες πάνω από το κεφάλι μου όποιο όνομα κι αν έχουν αυτοί. Είμαι ξεκάθαρος».

Best of internet