Αρχές Σεπτέμβρη έτοιμο το ΔΑΚ Λαμίας

Gazzetta team
Αρχές Σεπτέμβρη έτοιμο το ΔΑΚ Λαμίας

bet365

Στη Λαμία είναι αισιόδοξοι πως το ΔΑΚ θα είναι έτοιμο μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη και την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Superleague.

Αυτό επιβεβαίωσε και υπεύθυνος για τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τα γήπεδα του Δήμου Λαμιέων, Θανάσης Κλειτσάκης, με δηλώσεις του στο Radio Net 101.9.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τα έργα πρέπει να είναι ασφαλέστατα. Θα πρέπει να τηρηθούν όλες οι προδιαγραφές για να παραδοθούν. Ο εργολάβος είχε πάρει παράταση μέχρι 20 Αυγούστου και ζήτησε νέα παράταση 10-12 ημερών. Θα είναι η τελευταία παράταση που ζητάει αυτό μας διαβεβαίωσε ο εργολάβος. Τα υπόλοιπα έργα θα είναι έτοιμα την άλλη εβδομάδα. Καθυστέρησε το έργο γιατί είναι και καλοκαίρι. Ο Αύγουστος είναι νεκρός μήνας από πλευράς εργασιών.

Κομμάτια του στεγάστρου θα έρχονται από Πέμπτη-Παρασκευή. Με τα δεδομένα που έχουμε αυτή την στιγμή το γήπεδο θα είναι ετοιμο στις 10 Σεπτεμβρίου. Στις 17 Σεπτεμβρίου που είναι το 2ο ματς εντός έδρας όλα θα είναι έτοιμα. Είχαμε τις πληροφορίες ότι το πρωτάθλημα θα πάει πίσω για αυτό και ο δήμαρχος τόνισε ότι θα είναι έτοιμο το γήπεδο στην αρχή του πρωταθλήματος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα