Η θέση του Πλατανιά για το ασθενοφόρο στα Περιβόλια

Gazzetta team
Η θέση του Πλατανιά για το ασθενοφόρο στα Περιβόλια

bet365

Την δική του απάντηση για όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν σχετικά με το ασθενοφόρο που δεν υπήρχε στα Περιβόλια, έδωσε ο Πλατανιάς.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ροντρίγκο Μολέδο στο παιχνίδι του Πλατανιά με τον Παναθηναϊκό, έφερε την μεταφορά του Βραζιλιάνου στο νοσοκομείο. Ωστόσο, όπως τόνιζαν από τους «πράσινους» αυτή έγινε με καθυστέρηση, μιας και το ασθενοφόρο δεν βρισκόταν στο γήπεδο όπως θα έπρεπε.

Η απάντηση από τους Κρητικούς ήρθε τελικά και τονίζεται πως αυτό βρισκόταν κανονικά στο γήπεδο. Έφυγε με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και την αποχώρηση των φιλάθλων από τις εξέδρες και εν συνεχεία ζητήθηκε από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού». Έτσι, χρειάστηκε 8 με 10 λεπτά για να επιστρέψει στο γήπεδο, μιας και συνέπεσε με την αποχώρηση του κόσμου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα