Ελπίδες για Πέλκα, όχι όμως και για Κάνιας

Ελπίδες για Πέλκα, όχι όμως και για Κάνιας

Ελπίδες για Πέλκα, όχι όμως και για Κάνιας

bet365

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, όπως και ο Ντόριαν Λεβέκ, ακολούθησαν μέρος του σημερινού προγράμματος. Αντίθετα δεν προλαβαίνει τη ρεβάνς με την Εστερσουντ ο Χοσέ Κάνιας.

Στο δελτίο Τύπου της σημερινής προπόνησης η ασπρόμαυρη ΠΑΕ παραδέχεται πως η ομάδα χρειάζεται δουλειά, όπως είπε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος του αγώνα με το Λεβαδειακό.

«Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος έδειξε πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται δουλειά», γράφει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «προκειμένου να φτάσει τα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης που έχει θέσει τόσο ο σύλλογος όσο κι ο προπονητής. Γι’ αυτό και η προσπάθεια είναι συνεχής και σκληρή».

Οι ειδήσεις που προκύπτουν από την προπόνηση της Δευτέρας (21/8) έχουν να κάνουν με τρία πρόσωπα. Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας επιβεβαιώθηκε ότι χάνει και τη ρεβάνς με την Εστερσουντ, έστω κι αν ανέβασε ρυθμούς, καθώς «την Τρίτη (22.08) θα δουλέψει σε ακόμα μεγαλύτερη ένταση κι από την Παρασκευή (25.08) αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις», αναφέρεται στο επίσημο δελτίο Τύπου.

Αντίθετα, είναι λίγο καλύτερα τα νέα για το Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος μαζί με τον Ντόριαν Λεβέκ ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος. Για τον Ελληνα μεσοεπιθετικό υπάρχουν «πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση της Πέμπτης (24.08)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα