Ελ Καντουρί: Αποχαιρετά και έρχεται Τούμπα

Ελ Καντουρί: Αποχαιρετά και έρχεται Τούμπα

bet365

Παρελθόν από την Εμπολι θεωρείται ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που ετοιμάζει βαλίτσες για το ταξίδι προς τη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρουν και επίσημα στην Ιταλία.

Στην Τοσκάνη ο Βελγομαροκινός χαφ περνάει τις τελευταίες στιγμές του ως ποδοσφαιριστής της Εμπολι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ θεωρείται «επίσημη», θα κοστίσει 1,3 εκατ. ευρώ, με τον Ελ Καντουρί να αποχαιρετά τους συμπαίκτες του και να ταξιδεύει προς τη Θεσσαλονίκη.

Η άφιξη του 27χρονου ποδοσφαιριστή, που σήμερα έχει τα γενέθλιά του και εμμέσως επιβεβαίωσε και ο ίδιος την οριστική συμφωνία του με το «Δικέφαλο», προσδιορίζεται για την Τρίτη (21/8), όπου αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα