Ζιλέ: «Με συγκέντρωση για την πρόκριση»

Ζιλέ: «Με συγκέντρωση για την πρόκριση»

Gazzetta team
Ζιλέ: «Με συγκέντρωση για την πρόκριση»

bet365

ιδιαίτερα προσεκτικός πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός στο ματς με την Ριέκα, σύμφωνα με τον Γκιγιόμ Ζιλέ.

Ο μέσος του Ολυμπιακού τόνισε ότι στο ποδόσφαιρο δεν νικά πάντα ο καλύτερος και γι αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός ώστε να πάρει την πρόκριση.

Οι δηλώσεις του πριν ξεκινήσει ο Ολυμπιακός το ταξίδι του για την Κροατία:

Για το πόσο διαφορετικό θα είναι το δεύτερο παιχνίδι: «Θα είναι ένα πολύ διαφορετικό ματς για τί η Ριέκα παίζει με αντεπιθέσεις. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι ,να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να φέρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν μία αίσθηση ανωτερότητας μετά και τον πρώτο αγώνα: «Στο πρώτο παιχνίδι αποδείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα, όμως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Και για αυτό το λόγο θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μιας και για εμάς, αλλά και τη Ριέκα αυτό το παιχνίδι είναι σαν τελικός. Αρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση».

Για την ατμόσφαιρα: «Είναι ένα μικρό γήπεδο 10.000 ατόμων περίπου και είναι μία τεράστια ευκαιρία για τη Ριέκα προκειμένου να προκριθεί και πιστεύει πως αυτοί οι φίλαθλοι θα κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν την ομάδα τους να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα. Ωστόσο, σε σχέση με το δικό μας γήπεδο, δεν είναι κάτι το τρομερό, επίσης οι δικοί μας παίκτες είναι πολύ έμπειροι και επαγγελματίες και δεν θα επηρεαστούν».

Για το γεγονός πως έχει προσαρμοστεί αμέσως στον Ολυμπιακό: «Νιώθω πολύ κοντά στην ομάδα μιας και υπάρχουν πολλοί που μιλάνε και γαλλικά και πολύ καλά αγγλικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εχω παίξει μόλις ένα επίσημο παιχνίδι και όσο περνάει ο καιρός θα γίνομαι και καλύτερος».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα