Μίλιτς: «Είμαι σίγουρος, μπορούμε να νικήσουμε»

Μίλιτς: «Είμαι σίγουρος, μπορούμε να νικήσουμε»

Gazzetta team
Μίλιτς: «Είμαι σίγουρος, μπορούμε να νικήσουμε»

bet365

Ο Χρβόγιε Μίλιτς δηλώνει έτοιμος για την αναμέτρηση με την Ριέκα, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τη νίκη στην Κροατία.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Πριν μπει η ομάδα στο αεροπλάνο για την Κροατία, ο Χρβόγιε Μίλιτς δήλωσε:

Για το πόσο διαφορετικό θα είναι το δεύτερο παιχνίδι: «Εχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό.Πιστεύω πως η Ριέκα στην έδρα της θα παίξει έξυπνα, θα είναι διαφορετική από το πρώτο παιχνίδι . Δεν θα είναι επιθετικοί από το πρώτο λεπτό, αλλά εμείς πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε γιατί είμαστε πιο ποιοτική ομάδα. Ελπίζω να σκοράρουμε στο πρώτο 20 λεπτο και τα πράγματα να είναι πιο εύκολα για εμάς».

Για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν οι «ερυθρόλευκοι»: «Θα είναι μία ωραία ατμόσφαιρα. Εχουν ένα μικρό γήπεδο περίπου 8.000 θέσεων και θα είναι γεμάτο, άλλωστε υπάρχει Sold out εδώ και μία εβδομάδα, ωστόσο δεν θα έχει καμία σχέση με την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος μας στο Καραϊσκάκη».

Για το αν οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν μία αίσθηση ανωτερότητας : «Είναι επικίνδυνο να νιώθεις έτσι για ένα αντίπαλο ,ωστόσο από τη στιγμή που έχουμε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, σεβόμαστε τη Ριέκα, αλλά θέλουμε να περάσουμε στο Champions League και ελπίζω να κερδίσουμε».

Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να περάσει: «Στο πρώτο παιχνίδι είδαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα, κάναμε περισσότερες ευκαιρίες και σκοράραμε δύο γκολ, το δεύτερο στο τελευταίο λεπτό, αλλά πρέπει να παίξουμε έξυπνα και πιστεύω ότι θα έχουμε πολλές ευκαιρίες απέναντι στη Ριέκα στις αντεπιθέσεις. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα