Οι τέσσερις... σωματοφύλακες του Λεβαδειακού

Γιώργος Ντυμένος
Οι τέσσερις... σωματοφύλακες του Λεβαδειακού

bet365

Οι Τριποτσέρης, Μητρόπουλος, Τσαμπούρης και Ζαραδούκας ήταν εκ των κορυφαίων στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ, που τρόπο τινά ήταν ιδιαίτερο για όλους
Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε χθες ο Λεβαδειακός που όχι μόνο δεν έχασε από τον ΠΑΟΚ αλλά το τελικό 0-0 τον αδικεί σε μεγάλο βαθμό. Οι Βοιωτοί με σωστή τακτική προσέγγιση (3-4-2-1) και προσανατολισμό στο παιχνίδι τους άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, ενώ στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων ήταν 4 Ελληνες παίκτες, οι Τριποτσέρης, Μητρόπουλος, Τσαμπούρης και Ζαραδούκας. Για τους οποίους μάλιστα κατά σύμπτωση, η χθεσινή αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερη.
MVP της αναμέτρησης ήταν ο Θοδωρής Τριποτσέρης, καθώς ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός ηγήθηκε της τριάδας των στόπερ (Μεντί, Αντιλέχου οι παρτενέρ του). Ο Πρίγιοβιτς τελείωσε το 90λεπτο με μόνο μία τελική και αυτή εκτός περιοχής, ενώ συνολικά ο Λεβαδειακός δέχθηκε μόλις 5 μέσα από τα καρέ του Εσπασί. Ο έμπειρος αμυντικός είχε χθες για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Λεβαδειακού, όπου πλέον διανύει την 4η του σερί σεζόν (μετακινήθηκε εκεί τον Γενάρη του 2015 από τον ΟΦΗ). Η αποχώρηση των Μουλόπουλου, Μάντζιου τον έχρισε αρχηγό και εκτός από τα αγωνιστικά του καθήκοντα, καλείται πλέον να αντεπεξέλθει και σε εκείνα του κάπτεν. Το πρώτο δείγμα ήταν άκρως θετικό.
Ο Παύλος Μητρόπουλος από την πλευρά του επανήλθε δυναμικά στα δρώμενα της Σούπερ Λιγκ. Ο 27χρονος μέσος είχε να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία από τον Γενάρη του 2016, αφού όταν έφυγε από τον Πανιώνιο ακολούθησε η σουηδική Ακρόπολις και ο ΟΦΗ της Football League. Στο χθεσινό παιχνίδι επέστρεψε σε αυτή μετά από 1,5 plus χρόνο και πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, Μαζί με τον Νιασέ κυριάρχησαν στον άξονα και μάλιστα έβγαλε το 90λεπτο με μηδέν λάθη, δείγμα του «καθαρού μυαλού» που είχε.
Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Σάββα Τσαμπούρη, ο οποίος επίσης το καλοκαίρι επανήλθε στη κατηγορία. Μετά από μία καλή σεζόν στην Κύπρο με την Νέα Σαλαμίνα, έπαιξε στην Σούπερ Λιγκ για πρώτη φορά ύστερα από τον Μάρτιο του 2016, όταν τότε αγωνίστηκε με την Καλλονή κόντρα ξανά στον ΠΑΟΚ. Ετσι ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν η τελευταία ομάδα που αντιμετώπισε και η πρώτη που βρήκε απέναντί του μετά το come back που έκανε. Επαιξε όλη την δεξιά πλευρά και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με μόλις ένα λάθος.
Ο Γιάννης Ζαραδούκας από την πλευρά του μετακινήθηκε το καλοκαίρι στον Λεβαδειακό με στόχο να κάνει restart στην καριέρα του. Μετά από μία διετία που δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής σε Ξάνθη και Κέρκυρα (21 ματς συνολικά), ο 32χρονος μπακ-χαφ «φώναξε» παρών. Με 3/6 εύστοχα γεμίσματα (ο Λεβαδειακός είχε συνολικά 6/18, άρα από τα πόδια του έγιναν τα μισά σωστά), έδειξε πως εκτός από τα ανασταλτικά του καθήκοντα μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά και δημιουργικά.
Τι είδαμε λοιπόν από τους τέσσερις τρόπο τινά... σωματοφύλακες των Βοιωτών; Τον Τριποτσέρη να φορά το περιβραχιόνιο και να ηγείται της αμυντικής γραμμής, τους Μητρόπουλου, Τσαμπούρης να βγάζουν αλάνθαστοι ένα δύσκολο ματς που ήταν μάλιστα το πρώτο τους μετά από καιρό στην κατηγορία και τον Ζαραδούκα έτοιμο για το δικό του restart.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα