«Φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά γυρίζει...»

«Φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά γυρίζει...»

«Φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά γυρίζει...»

bet365

H Ριέκα είχε τύχη, Σλούγκα, αλλά κι ένα εκτός έδρας γκολ που την κρατά ζωντανή! «Γυρίζει...» λέει ο Βέσοβιτς στο Gazzetta.gr, αλλά δε μπορεί να αφήσει στην άκρη το εξαιρετικό ρόστερ του Ολυμπιακού!

«Κι όμως γυρίζει...» τονίζει στο gazzetta.gr ο έμπειρος αμυντικός της Ριέκα, Μάρκο Βέσοβιτς. Οι Κροάτες αμφισβητούν... ακόμα την αποβολή του Ζούτα, μιλούν για απουσία... τύχης, όμως υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και με ρόστερ που δε συγκρίνεται με αυτό της πρωταθλήτριας. «Δε μου αρέσει να σχολιάζω τη διαιτησία, αλλά ο διαιητής ήταν πολύ αυστηρός. Ο συμπαίκτης μου είχε το χέρι του στο σώμα του.... Ηταν ένα μεγάλο ματς, παίξαμε απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα και δείξαμα καλά στοιχεία. Δεν ήμασταν γρήγοροι και στο τέλος χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Κρίμα θα μπορούσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Δεν κρατάμε την ήττα, πετύχαμε όμως αυτό που θέλαμε. Ξέρουμε τι πρέπει να διορθώσουμε. Μπορούμε να σπάσουμε την άμυνά τους, αν και οι μονάδες του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικές» υποστήριξε ο αμυντικός της Ριέκα!

Τι περιμένει τον Ολυμπιακό στο Ρούγιεβατς; «Μια καυτή ατμόσφαιρα σε ένα κλειστό γήπεδο, πίεση και δίψα για πρόκριση. Το γκολ που πετύχαμε αφήνει την υπόθεση πρόκριση ορθάνοιχτη κι έχουμε ελπίδες. Στην έδρα μας μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες, αλλά είχαμε και εμείς, γεγονός που μας δίνει αυτοπεποίθηση» πρόσθεσε ο Μάρκο Βέσοβιτς.

Ποιος είναι όμως το φαβορί; «Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα, έχει το πάνω χέρι, αλλά και παίκτες ικανούς να κάνουν τη διαφορά. Φάνηκε και στις αλλαγές που έκανε, πόσο τον βοήθησαν. Η παρουσία του Πάρντο ήταν καταλυτική, ενώ παίκτες όπως ο Μάριν μπορούν να κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Ο αντίπαλός μας είναι πολύ μεγάλος σύλλογος, έμπειρος, αλλά δεν τελείωσε κάτι. Το βράδυ της Τρίτης θα βάλουμε πολύ δύσκολα...» τονίζει ο Μαυροβούνιος.

Ο Σλούγκα και η τύχη ήταν στο πλευρό της Ριέκα, ωστόσο στον επαναληπτικό οι Κροάτες θα πρέπει να αλλάξου αρκετά στο παιχνίδι τους για να μπορέσουν να κάνουν την υπέρβαση. Ποια είναι αυτά; «Ναι, ο Σλούγκα ήταν σε εξαιρετικό βράδυ. Πρέπει να κόψουμε τον Ολυμπιακό στη μέση. Να μην τον αφήσουμε να δημιουργήσει τόσες φάσεις. Πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι και φυσικά πιο συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε άλλωστε πως κάθε λάθος μπορεί να το πληρώσουμε… Ισως ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό να είναι πιο εύστοχος. Βέβαια, εύστοχοι πρέπει να είμαστε κι εμείς…» κατέληξε ο διεθνής Μαυροβούνιος μπακ.


Romao Goal HD - Olympiakos Piraeus 2 - 1 Rijeka... από sportsplay
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα