Ατρόμητος: «Στήριξη στη νέα προσπάθεια»

Ατρόμητος: «Στήριξη στη νέα προσπάθεια»

Gazzetta team
Ατρόμητος: «Στήριξη στη νέα προσπάθεια»

bet365

Ο Ατρόμητος με ανακοίνωση κάνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας ενόψει της έναρξης της σεζόν ζητώντας την στήριξη στη νέα προσπάθεια και τη νέα ομάδα που δημιουργείται.

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η διοίκηση, ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σπανός, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ Ατρόμητος εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Super League εύχονται σε όλο τον κόσμο υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους του Περιστερίου, αρχής γενομένης από το αποψινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα, να σταθούν δίπλα στην ομάδα ως αληθινός 12ος παίκτης σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και να φωτίσουν με τις δική τους «λάμψη το περήφανο αστέρι!.

Φίλαθλοι, στηρίξτε τη νέα προσπάθεια και τη νέα ομάδα που χτίζουμε!

Είμαστε ο Ατρόμητος και όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά πολλά!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα