Χιμένεθ: «Με τον κόσμο θα πάρουμε το αποτέλεσμα κόντρα στην Μπριζ»

Χιμένεθ: «Με τον κόσμο θα πάρουμε το αποτέλεσμα κόντρα στην Μπριζ»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Με τον κόσμο θα πάρουμε το αποτέλεσμα κόντρα στην Μπριζ»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθε μίλησε στην AEK TV για τη νικηφόρο πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα ενόψει του επαναληπτικού με την Κλαμπ Μπριζ.

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

«Παρά τις αντίθετες συνθήκες από αυτές που θέλαμε να κάνουμε, η ομάδα χωρίς να παίξει καλά πήρε το πρώτο της παιχνίδι. Δεν ξέρω τι είδε ο βοηθός, αυτό που είδα εγώ ήταν ότι ο αντίπαλος είχε αρπάξει τον Αλμέιδα. Ο Αλμέιδα προσπάθησε να τον αποφύγει και ο παίκτης προσποιήθηκε ότι τον βρήκε στο πρόσωπο. Είμαι πεπεισμένος ότι δεν υπήρξε τίποτα. Θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Είναι δύσκολο να παίζεις τον κόσμο, ελπίζουμε και μακάρι με την βοήθειά του να πάρουμε κόντρα στην Μπριζ το αποτέλεσμα που θέλουμε», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα