Στην Αθήνα ο Κλάους, πετάει για Ισραήλ

Στην Αθήνα ο Κλάους, πετάει για Ισραήλ

Στην Αθήνα ο Κλάους, πετάει για Ισραήλ

bet365

Σε λίγες ώρες αναχωρεί για το Τελ Αβίβ και στη συνέχεια θα περάσει ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει για δύο χρόνια στη Μακάμπι Χάιφα.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Το πρωί της Δευτέρας (21/8) «πετάει» από την Αθήνα, με προορισμό το «Μπεν Γκουριόν» του Τελ Αβίβ, απ’ όπου θα τον παραλάβουν οι άνθρωποι της Μακάμπι για να το μεταφέρουν στο λιμάνι της Χάιφα, όπου θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Αθανασιάδης επέλεξε να πετάξει το βράδυ της Κυριακής από τη Θεσσαλονίκη, διανυκτέρευσε στην Αθήνα και σε λίγες ώρες θα αναχωρήσει από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το Ισραήλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα