Ντουρμισάι: «Αυτό το γκολ το περίμενα χρόνια»

Gazzetta team
Ντουρμισάι: «Αυτό το γκολ το περίμενα χρόνια»

bet365

Ο σκόρερ του Πανιωνίου, εμφανώς ευτυχισμένος με το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Κέρκυρα, τόνισε πως η ομάδα του ήταν πιο έτοιμη...

Σούπερ Λιγκ, Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης, ώρα 21:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε ικανοποιημένοι. Ήμασταν πιο έτοιμοι από την Κέρκυρα, είχαμε τέσσερα επίσημα παιχνίδια πιο πριν. Το παιχνίδι μοιράστηκε στα δύο. Στην αρχή δεν μπήκαμε τόσο καλά, στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι από την Κέρκυρα κι έτσι εξηγείται το αποτέλεσμα».

Για τον αγωνιστικό χώρο: «Ήταν δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία γιατί και η αντίπαλη ομάδα έπαιζε στο ίδιο γήπεδο».

Για την συνέχεια: «Είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, γιατί κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητές του και από εκεί και πέρα βλέπουμε...»

Για τον ίδιο: «Αυτό το γκολ το περίμενα τόσα χρόνια! Ευτυχώς ήρθε μετά από τόσα χρόνια με μεγάλο κόπο και προσπάθεια, ελπίζω να συνεχίσω έτσι και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα