Ουζουνίδης: «Αντί να τελειώσουμε το ματς, φάγαμε το γκολ»

Ουζουνίδης: «Αντί να τελειώσουμε το ματς, φάγαμε το γκολ»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Αντί να τελειώσουμε το ματς, φάγαμε το γκολ»

bet365

Προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας του μετά το 0-1, εμφανίστηκε μετά το ματς με τον Πλατανιά ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν είμαι τόσο απογοητευμένος από το αποτέλεσμα γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε χάσει. Αυτό που με στεναχωρεί είναι η αντίδρασή μας μέσα στο παιχνίδι. Υπήρχε το παιχνίδι της Πέμπτης, η κούραση, οι απουσίες, η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων, χρησιμοποιήσαμε παίκτες σε άλλες θέσεις.

Παρόλα αυτά προηγηθήκαμε στο σκορ. Κι ενώ έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι, δεχθήκαμε την ισοφάριση. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα που συνεχίζεται από πέρυσι. Μιλάμε συνέχεια για αυτό. Προσπαθούμε να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές να το καταλάβουν. Με το που βάλαμε το γκολ, έχοντας 7-8 παίκτες στην περιοχή μας, δεχθήκαμε το γκολ. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε και με παίκτη λιγότερο μετά τον τραυματισμό του Μολέντο.

Παρότι βάλαμε και τρίτο χαφ για να δέσουμε το κέντρο, στην πρώτη φάση που ήρθε ο αντίπαλος στην περιοχή, φάγαμε γκολ. Αν δεν το αλλάξουμε αυτό δεν θα κάνουμε τίποτα. Η αντίδραση είναι το πρόβλημα.

Ξέραμε πως δεν θα είχαμε τη φρεσκάδα που χρειάζεται μετά το ματς της Πέμπτης. Δεν δικαιολογούμαστε παρόλα αυτά.

Συγχαρητήρια στον Πλατανιά, καλή σεζόν. Θα δούμε τα προβλήματα που έχουμε για να επικεντρωθούμε στο ματς της Πέμπτης. Έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

Για τον Μολέντο: «Ψάχνουμε ακόμα το ασθενοφόρο... Τώρα ήταν το χέρι αν ήταν κάτι άλλο μπορεί να είχαμε μεγαλύτερα προβλήματα. Πρέπει να το δουν αυτό».

Για το ματς της Πέμπτης: «Είναι διαφορετικό παιχνίδι, η Μπιλμπάο είναι φαβορί. Οι πιθανότητες είναι λίγες, αλλά το σίγουρο είναι πως θα πάμε να παίξουμε».

Για τον Τσάβες: «Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια ομάδα πολύ σφιχτή, πρέπει να έχεις φρεσκάδα και καλά άκρα. Τον Τσάβες τον ξέρουμε. Αν είχα τη δυνατότητα θα τον έβαζα 10-15 λεπτά. Είναι θέμα προσαρμογής, δεν έχει κάνει προπονήσεις. Το σίγουρο είναι πως θα μας βοηθήσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα