Μαλεζάς: «Το κεφάλι κάτω για να βελτιωθούμε»

Μαλεζάς: «Το κεφάλι κάτω για να βελτιωθούμε»

Gazzetta team
Μαλεζάς: «Το κεφάλι κάτω για να βελτιωθούμε»

bet365

Ο Στέλιος Μαλεζάς, μίλησε για την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό και τόνισε πως πρέπει όλοι να δουλέψουν για να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας.

Σούπερ Λιγκ, Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης, ώρα 21:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όταν χάνεται ένας νεαρός άνθρωπος, μας αφήνει άφωνους. Όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ δίνει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια. Αυτά είναι τα σοβαρά.

Βγάζουμε πάλι κάποια κακά της προηγούμενης χρονιάς, που είναι πως δεν μπορούμε να διασπάσουμε τις κλειστές άμυνες. Θα δουλέψουμε όπως πρέπει για να το αντιμετωπίσουμε.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να δουλέψουμε με τον νέο προπονητή. Να βάλουμε το κεφάλι κάτω για να βελτιωθούμε εκεί που πρέπει να βελτιωθούμε. Αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι.

Ατομικά χαρακτηριστικά ποδοσφαιριστών έχουμε, πρέπει να βελτιωθεί η λειτουργία της ομάδας».

Για την επικείμενη μεταγραφή του Κλάους στο Ισραήλ: «Είναι κάτι που δεν το περίμενα. Έγινε μια επιλογή από όλους, εμείς πρέπει να το ξεπεράσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα, γιατί ο Κλάους είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Να έχει καλή σεζόν εκεί που θα πάει».

Για το ματς με την Έστερσουντ: «Θα πρέπει να μπούμε στο ματς όχι για να κρατήσουμε το 3-1 αλλά για να κερδίσουμε. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σαν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Να δούμε τις αδυναμίες μας και να πάρουμε αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα