Κολοβέτσιος: «Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι»

Κολοβέτσιος: «Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι»

Gazzetta team
Κολοβέτσιος: «Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι»

bet365

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, παραδέχτηκε πως ο Παναθηναϊκός γνώριζε πως θα έχει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πλατανιά, αλλά τόνισε πως μπορούσαν να πάρουν τη νίκη...

Αναλυτικά όσα είπε:

«Περιμέναμε πως θα ήταν δύσκολα, ξέραμε πως ο Πλατανιάς είναι καλή ομάδα με πολύ ενθουσιασμό. Σε συνδυασμό με τις απώλειες που είχαμε, κάναμε το παιχνίδι πολύ δύσκολο. Μπορούσαμε να το πάρουμε μετά το γκολ που πετύχαμε αλλά μετά από μια άτυχη στιγμή δεχθήκαμε την ισοφάριση. Θέλαμε τη νίκη μετά την Μπιλμπάο, συνεχίζουμε.

Θέλαμε να αποδείξουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός, να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα γιατί και απέναντι στην Μπιλμπάο παίξαμε πολύ καλά αλλά δυστυχώς στο τέλος φάγαμε τα γκολ.

Δεν θέλω να βλέπω μακριά, κάθε αγωνιστική να την κοιτάμε ξεχωριστά και να κερδίζουμε. Αν κερδίζουμε σε έδρες όπως του Πλατανιά θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το παιχνίδι της Πέμπτης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα όπως μας είπε και ο προπονητής. Θα κοιτάξουμε την Μπιλμπάο στα μάτια, μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά. Αν δεν τα καταφέρουμε θα πέσουμε με ψηλά το κεφάλι».

Για τη θέση του αριστερού μπακ που αγωνίστηκε στα Περιβόλια: «Με εμπιστεύεται σε αρκετές θέσεις ο προπονητής. Όπου μου ζητήσει θα προσπαθήσω να παίξω, σκοπός είναι να βάζω το εγώ μου κάτω από την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα