Τσάβες: «Να αφήσω την σφραγίδα μου στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Τσάβες: «Να αφήσω την σφραγίδα μου στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ικανοποιημένος από το γκολ στο ντεμπούτο, αλλά όχι από το αποτέλεσμα με τον Πλατανιά εμφανίστηκε ο Αντρές Τσάβες, με τον Αργεντίνο να τονίζει πως είναι έτοιμος να αφήσει την σφραγίδα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντίνος μιλώντας στη NOVA μετά το 1-1 με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, όπου και πέτυχε το γκολ στην πρώτη του συμμετοχή και μάλιστα ως αλλαγή, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ στην πρώτη μου συμμετοχή. Είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι».

Για το ντεμπούτο του: «Είμαι ήρεμος έχω πολύ όρεξη να παίξω. Το ντεμπούτο μου ήταν καλό, είχα την ευκαιρία να σκοράρω, βέβαια θα θέλαμε τους τρεις βαθμούς, αλλά κάθε βαθμός εκτός έδρας είναι θετικός».

Για το πως βλέπει τον Παναθηναϊκό: «Είναι ακόμα νωρίς για να βγάλω κάποια συμπεράσματα. Είναι η πρώτη μου εμπειρία στην Ευρώπη και ελπίζω να βοηθήσω στην συνέχεια τον Παναθηναϊκό».

Για το πανηγυρισμό του στο γκολ: «Έτσι μου αρέσει να πανηγυρίζω, έτσι είναι ο τρόπος μου πόσο μάλλον στο ντεμπούτο μου, γιαυτό έδωσα άλλο τόνο στον πανηγυρισμό μου».

Για το πόσα γκολ πιστεύει πως θα πετύχει φέτος: «Θέλω να αφήσω την σφραγίδα μου στον Παναθηναϊκό, δεν θέλω να βάλω κάποιο αριθμό γκολ, αλλά να μπορέσω να βοηθήσω».

Για το αν είναι έτοιμος: «Είμαι έτοιμος 100% γιατί έκανα προετοιμασία με την Μπόκα και είμαι στην διάθεση του προπονητή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα