Λιβάια: «Έρχεται η ώρα για το γκολ»

Λιβάια: «Έρχεται η ώρα για το γκολ»

Gazzetta team
Λιβάια: «Έρχεται η ώρα για το γκολ»

bet365

Ο Μάρκο Λιβάια τόνισε ότι τώρα το μυαλό όλων στην ΑΕΚ είναι στο ματς με τη Μπριζ και αναφέρθηκε στο... άγχος του σκόρερ.

Ο Κροάτης επιθετικός τόνισε μετά το τέλος του ματς:«Το πιο σημαντικό στο σημερινό παιχνίδι και με τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν ήταν να πάρουμε τη νίκη και το μυαλό μας τώρα είναι στο παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ. Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι. Είναι σημαντικό να μείνουμε στην Ευρώπη, να μπούμε στους ομίλους, με καλές ομάδες και εκεί θα δώσουμε την προσοχή μας για να τα καταφέρουμε και για την ομάδα και τους οπαδούς μας».

Όσον αφορά το γεγονός ότι δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα, είπε: «Είναι λογικό που με ρωτάτε για το αν έχω άγχος για το πότε θα σκοράρω. Είμαι στράικερ και η δουλειά μου και η αποστολή μου είναι να πετυχαίνω γκολ. Είναι κάτι που το θέλω πολύ και νιώθω ότι έρχεται η ώρα μου. Δουλεύω πολύ, έχω δουλέψει πολύ, έχω προσπαθήσει πολύ. Τα μέχρι τώρα παιχνίδια ήταν δύσκολα, όπως με την ΤΣΣΚΑ, που ήταν μια έμπειρη ομάδα. Δεχθήκαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις. Από εδώ και πέρα θα έχω τον χρόνο και ελπίζω να καταφέρω να σκοράρω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα