Πλιάτσικας: «Να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα»

Gazzetta team
Πλιάτσικας: «Να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα»

bet365

Ο αμυντικός του Πλατανιά μίλησε για τη νέα σεζόν και τους στόχους των «ερυθρολεύκων»
Στο match program του σημερινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Βασίλης Πλιάτσικας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πλατανιά τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δημιουργήσουν μία ανταγωνιστική ομάδα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Βασίλη, καλωσόρισες στον Πλατανιά. Εχοντας πλέον ολοκληρωθεί η προετοιμασία και λίγες μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος ποια είναι η εικόνα που έχεις σχηματίσει για την ομάδα;
Υστερα από μια πολύ καλή και αρκετά δυνατή προετοιμασία, πιστεύω ότι έχουμε βάλει τις βάσεις πάνω στις οποίες θα χτίσουμε ενόψει της πολύ δύσκολης χρονιάς που μας περιμένει. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, με αρκετούς νέους παίκτες. Πιστεύω ότι όλοι μας χρειαστούμε επιπλέον χρόνο προσαρμογής, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που δεν γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα, αλλά και τα... κατατόπια του ελληνικού πρωταθλήματος. Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο και αυτό οφείλεται σε όλα τα παιδιά, κυρίως σε αυτά που είναι τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και στους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτήν, οι οποίο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και αγαπούν πολύ τον Πλατανιά.
Τι στόχο έχεις θέσει πλέον φορώντας τη φανέλα του Πλατανιά. Και όσον αφορά στην ομάδα, αλλά και προσωπικό;
Θεωρώ ότι ο μεγαλύτερος στόχος του Πλατανιά είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική από το πρώτο λεπτό του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχει πραγματοποιήσει τα δύο τελευταία χρόνια. Εγώ, από την πλευρά μου, θέλω να είμαι υγιής και να προσφέρω το μέγιστο σε αυτή την προσπάθεια.
Ποια υπόσχεση μπορείς να δώσεις στους φίλους της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα;
Η μόνη υπόσχεση που μπορώ να δώσω είναι ότι σε κάθε παιχνίδι θα καταθέτουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό και στο τέλος να ξέρουμε ότι κάναμε την μέγιστη προσπάθεια για να φτάσουμε στη νίκη.
Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις, από το μέρος που θα ζήσεις τα επόμενα χρόνια;
Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες, τόσο για την πόλη που είναι πάρα πολύ όμορφη, όσο και για τους ανθρώπους, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έχουν επιβεβαιώσει την περίφημη κρητική φιλοξενία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα