Ανιγκό: «Επρεπε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»¨

Ανιγκό: «Επρεπε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»¨

Ανιγκό: «Επρεπε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»¨

Την άποψή του ότι το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του Λεβαδειακού κατέθεσε ο προπονητής των Βοιωτών μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. 

Ο Ζοσέ Ανιγκό στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα αποβλήθηκε, μαζί με το Ραζβάν Λουτσέσκου», αναφέρθηκε στο επεισόδιο και κατέθεσε τις πρώτες του σκέψεις για το Λεβαδειακό και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναφορικά με το παιχνίδι, σημείωσε: 

«Κατά την άποψή μου έπρεπε να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι. Πιστεύω και είμαι πεπεισμένος πως θα παραμείνουμε στην κατηγορία, αυτός είναι ο δικός μας στόχος. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που θα πάει για το πρωτάθλημα, έχει καλούς ποιοτικά και γρήγορους παίκτες και μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα».

Για το επεισόδιο με τον Λουτσέσκου: 

«Μας συνδέει φιλία με τον πατέρα του τον Μιρτσέα. Στο παιχνίδι πάντα μπορεί να υπάρξει ένταση. Γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο».

Για την επιλογή του να εργαστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα: 

«Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι πολύ γνωστό στην Ευρώπη, όμως θεωρώ πως οι πέντε καλύτερες ομάδες θα μπορούσαν να παίξουν σε οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα και μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Βέβαια, υπάρχουν κι άλλες τρεις δυνατές ομάδες...». 

Best of internet