Χάβος: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια μας»

Gazzetta team
Χάβος: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια μας»

bet365

Ο Μάκης Χάβος έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Παναιτωλικού κόντρα στην ΑΕΚ και έδειξε να ρίχνει τους τόνους για τη διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναιτωλικού στη συνέντευξη Τύπου.

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά για όλους. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια μας και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ηρθαμε εδώ για να νικήσουμε. Μέχρι το πέναλτι αλλά και μετά η ΑΕΚ δεν είχε καμία ευκαιρία, πιέζαμε ψηλά, δεν τους αφήσαμε να αναπτυχθούν σωστά και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ. Αν υπήρχε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη θα έπρεπε να σκοράρουμε και όλα άλλαζαν. Οταν δεν σκοράρεις, όμως, είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κομβική η αποβολή του Πάουλο. Με 10 ήταν και η ΑΕΚ βέβαια αλλά για αυτούς βγήκε ο φορ ενώ για εμάς ο χαφ. Ηρθε και το δεύτερο γκολ και εκεί το ματς τελείωσε, η ΑΕΚ διαχειρίστηκε πολύ καλά το ματς.

Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μεστή εμφάνιση, δεν επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να κάνει ευκαιρίες. Για να είμαστε ειλικρινείς έπαιξε ρόλο και η αποβολή του Αλμέιδα αλλά και πριν την αποβολή η ομάδα πατούσε καλά.

Θα πρέπει να ξαναδώ τις φάσεις. Δεν θέλω να ρίξω όλη την ευθύνη στη διαιτησία, λένε ότι δεν ήταν πέναλτι, μετά το ματς είσαι και εν βρασμώ λίγο... Στο δεύτερο γκολ δεν ξέρω, ίσως να ίσχυσε το replay. Μου είπαν ότι δεν ήταν πέναλτι. Πρέπει όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο να βοηθήσουμε για να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα