Τέλος οι Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος και Ντοντό από ΑΕΛ

Τέλος οι Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος και Ντοντό από ΑΕΛ

Gazzetta team
Τέλος οι Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος και Ντοντό από ΑΕΛ

bet365

Ημέρα αποδεσμεύσεων η σημερινή για την ΑΕΛ με τους... βυσσινί να ενημερώνουν πως βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Κουτσιανικούλη, Λαμπρόπουλο και Ντοντό προκειμένου να λυθούν τα συμβόλαιά τους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ έχει ως εξής: «1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά από συζήτηση που είχε ο Ντοντό με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σωτήρη Μάρκου, συμφωνήθηκε η από κοινού λύση του συμβολαίου με τον βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τα αμέσως επόμενα 24ωρα.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Πλατανιάς – Παναθηναϊκός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δια του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Σωτήρη Μάρκου βρίσκεται σε συζητήσεις για την από κοινού λύση των συμβολαίων με τους διεθνείς έλληνες ποδοσφαιριστές Βασίλη Κουτσιανικούλη και Ανδρέα Λαμπρόπουλο.

3. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα συμπληρωθούν τα κενά στο προπονητικό team της ομάδας, ώστε να ενισχυθεί το έργο του κ. Paus».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα