6.700 χιλιόμετρα για να δουν τον ΠΑΟΚ!

6.700 χιλιόμετρα για να δουν τον ΠΑΟΚ!

6.700 χιλιόμετρα για να δουν τον ΠΑΟΚ!

bet365

Δεν είναι απλά έκφραση και απόδειξη αγάπης για τον ΠΑΟΚ. Είναι… παράνοια! Το πρωί της Κυριακής τριάντα οπαδοί του «Δικεφάλου» ξεκίνησαν το μακρινό ταξίδι για το Εστερσουντ!

Μοιάζει απίστευτο, μα είναι πέρα για πέρα αληθινό… Υπάρχουν οπαδοί που λατρεύουν τις ομάδες τους και τις εκδρομές. Δεν καταλαβαίνουν από χιλιόμετρα και αποστάσεις. Απόδειξη; Οι τριάντα φίλοι του ΠΑΟΚ, που μπήκαν το πρωί της Κυριακής στο λεωφορείο ξεκινώντας το μακρύ ταξίδι με τελικό προορισμό την πόλη του Εστερσουντ.

Τότεναμ - Τσέλσι με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μοράτα σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι ΠΑΟΚτσήδες έχουν βρεθεί σε κάθε γωνιά της Ευρώπης και δε γινόταν να απουσιάζουν από το παιχνίδι της Πέμπτης στη σουηδική πόλη, η οποία βρίσκεται περισσότερα από 3.300 χιλιόμετρα μακριά. Η απόσταση δεν ήταν ποτέ εμπόδιο γι’ αυτόν τον κόσμο, που αποδεδειγμένα δεν έχει αφήσει ποτέ την αγαπημένη του ομάδα μόνη της…

Οι φίλοι του «Δικεφάλου» από τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και τις Σέρρες, θα διανύσουν μια συνολική απόσταση, «πάνε – έλα», 6.700 χιλιομέτρων και μέσω Βαλτικής θάλασσας θα φτάσουν στον προορισμό τους. Μια στάση για διανυκτέρευση στην Πράγα, μια επίσκεψη στη Στοκχόλη την Τετάρτη και από το μεσημέρι της Πέμπτης στο Εστερσουντ προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τη ρεβάνς με τη σουηδική ομάδα για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Αν δεν είναι αυτό απόδειξη αγάπης και τρέλας για τον ΠΑΟΚ, αλήθεια, ποιο είναι;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα