Έμπλεξαν τον Ποντόλσκι σε υπόθεση εμπορίας λευκής σαρκός! (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Έμπλεξαν τον Ποντόλσκι σε υπόθεση εμπορίας λευκής σαρκός! (pic)

bet365

Η αμερικανική ιστοσελίδα Breitbart η οποία ανήκει στον χώρο της δεξιάς έμπλεξε τον Λούκας Ποντόλσκι σε υπόθεση εμπορίας λευκής σαρκός, κατηγορώντας τον μάλιστα ότι μεταφέρει με τζετ σκι πρόσφυγες στην Ισπανία!

Χυδαία επίθεση από ξένη ιστοσελίδα κατά του πρώην αρχηγού της εθνικής Γερμανίας, Λούκας Ποντόλσκι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Breitbart, ο νυν άσος της ιαπωνικής Βίσελ Κόμπε, είναι μέλος σε σπείρα εμπορίας λευκής σαρκός, με τον ίδιο μάλιστα-όπως αναφέρει το δημοσίευμα-να μεταφέρει πρόσφυγες στην Ισπανία χρησιμοποιώντας τζετ σκι.

Στο δημοσίευμα η ιστοσελίδα χρησιμοποίησε φωτογραφία του Ποντόλσκι να κάνει τζετ σκι (η φωτογραφία είναι το 2014 όταν ο Ποντόλσκι βρισκόταν στην Βραζιλία για το Μουντιάλ του 2014), την ώρα που ο ίδιος από το καλοκαίρι βρίσκεται στην Ιαπωνία όπου και συνεχίζει την καριέρα του. Λογικά ο Ποντόλσκι θα κινηθεί δικαστικά κατά της εν λόγω ιστοσελίδας.

First league game for me and first win. Thanks for the great support #vissel #poldi #japan #jleague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lukas Podolski (@poldi_official) στις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα