H ώρα του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού!

Θοδωρής Βασίλης
H ώρα του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού!

bet365

Ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα θέλει να σβήσει στην Κρήτη το -2 της τιμωρίας του με τον Πλατανιά, την ώρα που στο άδειο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θέλει να μπει με το δεξί κόντρα στον Παναιτωλικό. Δοκιμασία του ΠΑΟΚ στην Λιβαδειά, με τον αέρα του φαβορί στην Κέρκυρα ο Πανιώνιος.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί της Έστερσουντ ταξιδεύει στην Λιβαδειά για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Λεβαδειακό. Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να ξεκινήσει με το δείξει και να στείλει μήνυμα ότι μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τον Αθανασιάδη ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα και υπογράφει στην Μακάμπι Χάιφα. Εκτός είναι και οι τραυματίες Ενρίκε, Πέλκας, Κάνιας, Λεβέκ, Μυστακίδης ενώ τιμωρημένος είναι ο Μάτος. Από την πλευρά του ο Λεβαδειακός θα προσπαθήσει να ξεκινήσει την σεζόν με ένα θετικό αποτέλεσμα και θα το κάνει αυτό με το μεγάλο του απόκτημα του καλοκαιριού, τον Μπραντάο.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Τότεναμ - Τσέλσι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Την ίδια ώρα στην Κέρκυρα η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Πανιώνιο στην επιστροφή του Μιχάλη Γρηγορίου. Οι γηπεδούχοι οι οποίοι σώθηκαν άνετα πέρυσι, θα ψάξουν να κάνουν σεφτέ εντός έδρας έχοντας στην διάθεσή τους και τον Τουράμ ο οποίος μπήκε αποστολή. Στην αντίπερα όχθη ο Πανιώνιος ο οποίος έχει ήδη παιχνίδια στα πόδια του αφού αγωνίστηκε στο Europa League, ταξίδεψε στο Νησί των Φαιάκων χωρίς τους τραυματίες Οικονόμου και Γεσίλ.

Στο άδειο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ με αρκετές απουσίες (Βράνιες, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γαλανόπουλος τιμωρημένοι, Γιακουμάκης, Λαμπρόπουλος τραυματίες) θα ψάξει την πρώτη νίκη της σεζόν μετά από τρία παιχνίδια που έχει δώσει ήδη. Η Ένωση έχει ως βασικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η νίκη έστω και χωρίς τον κόσμο της είναι επιβεβλημένη. Ο Παναιτωλικός θα κατέβει στο ΟΑΚΑ με τον Γιώργο Μύγα στην αποστολή αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, με τον Μάκη Χάβο να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Στο Αγρίνιο θα ψάξουν για μια καλύτερη πορεία από τις προηγούμενες και θεωρούν ότι φέτος έχουν την ομάδα για να τα καταφέρουν.

Τέλος, στα Περιβόλια, ο Παναθηναϊκός καλείται να μπει με το δεξί κόντρα στον Πλατανιά για να σβήσει το -2 της τιμωρίας του αλλά και να φτιάξει την ψυχολογία του μετά την ήττα από την Μπολμπάο, αλλά κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε στην αποστολή τα νέα αποκτήματα, Τσάβες, Γιόχανσον και Διούδης, με τους «πράσινους» παράλληλα να είναι κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Εμάνουελ Ινσούα από την Ουντινέζε. Ο Πλατανιάς ο οποίος άλλαξε αρκετά το καλοκαίρι δεν θα έχει τον Γιορέντε ο οποίος αποφάσισε να μετακομίσει στην Αυστραλία με τον Γιώργο Παράσχο να ετοιμάζει σύστημα 4-3-3.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή (20/8)

19:15 Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ (NS3)
19:15 ΑΕΚ - Παναιτωλικός (NS2)
19:15 Κέρκυρα - Πανιώνιος (NS4)
21:30 Πλατανιάς - Παναθηναϊκός (NS1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα