Παπαδόπουλος: «Έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος»

Παπαδόπουλος: «Έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος»

bet365

Ικανοποιημένος είναι από την προετοιμασία του ΟΦΗ, ο Νίκος Παπαδόπουλος, ενώ επίσης τόνισε πως θα γίνουν ακόμα δύο μεταγραφές!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση όλων. Βλέπω ότι οι παίκτες έχουν καταλάβει σε ποιά ομάδα έχουν έρθει και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Βάζουν όλοι πάνω από όλα την ομάδα και αυτό με ευχαριστεί. Επίσης για μένα είναι σημαντικό ότι βγάλαμε αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας, χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Είμαι χαρούμενος όμως και για ένα ακόμη λόγο. Για το κλίμα της ομάδας.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Τότεναμ - Τσέλσι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και αυτός είναι ο λόγος που κάναμε την προετοιμασία στο Καρπενήσι. Για να βρεθούν οι παίκτες όλοι μαζί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από αυτό. Στο Καρπενήσι είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πολύ καλά με το 90% του ρόστερ μας. Απομένει να κάνουμε μια ή δυο κινήσεις ακόμη, για να κλείσουμε. Κοιτάζουμε κάποιες περιπτώσεις στη μεσαία γραμμή και είμαι σε επαφή με τον πρόεδρο, για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε ένα καλό σύνολο, το οποίο πιστεύω πολύ και είμαι βέβαιος ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό που θέλουμε, δηλαδή στην επίτευξη της ανόδου στην Σούπερ ΛΙγκ.

Η δουλειά μας θα συνεχιστεί στην Κρήτη, με τα φιλικά που έχουμε κλείσει, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο στόχος. Να είμαστε έτοιμοι, στην έναρξη του πρωταθλήματος και θα είμαστε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα