Χωρίς Μπουσουλάτζιτς στην πρεμιέρα ο Ατρόμητος

Χωρίς Μπουσουλάτζιτς στην πρεμιέρα ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς Μπουσουλάτζιτς στην πρεμιέρα ο Ατρόμητος

bet365

Την Δευτέρα θα επιστρέψει στην Ελλάδα τελικά το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Ατρόμητου, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι στη διάθεση του Κάναντι για την πρεμιέρα.

Στην Δανία βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς ώστε να τακτοποιήσει προσωπικές του υποθέσεις. Ο ποδοσφαιριστής ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα το Σάββατο, αλλά τελικά αυτό θα γίνει την Δευτέρα. Έτσι, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τους Περιστεριώτες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, αυτή πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Περιστερίου και έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές. Το απόγευμα της Κυριακής αναμένεται να γίνει η τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα