Ράσταβατς: «Θέλουμε χρόνο για να βελτιωθούμε»

Ράσταβατς: «Θέλουμε χρόνο για να βελτιωθούμε»

Ράσταβατς: «Θέλουμε χρόνο για να βελτιωθούμε»

Χρόνο ζήτησε ο τεχνικός της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς, ενώ ουσιαστικά δεν έκρυψε πως Θα ήθελε μεταγραφή, αλλά αυτό εξαρτάται από το μπάτζετ της ομάδας.

Αναλυτικά ο Σέρβος ανέφερε μετά το 0-0 της πρεμιέρας με την Λαμία στα Πηγάδια: «Σήμερα το παιχνίδι ήταν το πρώτο μας και ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο αυτό που θα βλέπαμε. Σφιχτό παιχνίδι, αργό με την μπάλα στην επίθεση. Είχαμε τον έλεγχο, με καλές τοποθετήσεις και προσπαθήσαμε να βάλουμε την μπάλα στην περιοχή.

Η διαχείριση στα τελευταία 30 μέτρα δεν ήταν όπως ήθελα. Στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε την Λαμία μακριά από την εστία μας. Στόχος μας να παίξουμε πιο γρήγορα και να είμαστε συμπαγείς, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες στην επίθεση, δύο παίκτες του κέντρου σε νέο ρόλο.

Θέλουμε χρόνο για να βελτιωθούμε. Πρέπει να αυξήσουμε την ποιότητά μας στο παιχνίδι και να φέρουμε την μπάλα πετυχημένα στο απέναντι τέρμα. Είναι πρόβλημα η αμυντική διάθεση της αντίπαλης ομάδας, αυτό συμβαίνει πάντα στο ποδόσφαιρο. Η Λαμία με πληθώρα παικτών στην άμυνα, μας δυσκόλεψε. Το αν χρειαζόμαστε έναν επιπλέον παίκτη έχει να κάνει με το μπάτζετ της ομάδας και το αν υπάρχουν παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν. Εγώ προσωπικά εμπιστεύομαι τους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλύτεροι σύντομα».

 

Best of internet