Με Μύγα κόντρα στην ΑΕΚ ο Παναιτωλικός

Gazzetta team
Με Μύγα κόντρα στην ΑΕΚ ο Παναιτωλικός

bet365

Με τον Γιώργο Μύγα να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να είναι ξανά διαθέσιμος, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της Superleague απέναντι στην ΑΕΚ.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε τακτική και στατικές φάσεις, με τον Μάκη Χάβο να συμπεριλαμβάνει 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της ομάδας του, για το ματς του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Εκτός έμεινε ο Λόπες, που είχε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, αλλά και οι Βακράκος, Γκασούκας, που ακολούθησαν θεραπεία.

Η αποστολή του Παναιτωλικού:

Τσέναμο, Ροντρίγκες, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Μύγας, Χαντάκιας, Μιχάι, Μοράρ, Γιαννιώτης, Κυριακίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα