«Το τέλος της σεζόν να βρει την ΑΕΛ εκεί που της αξίζει»

«Το τέλος της σεζόν να βρει την ΑΕΛ εκεί που της αξίζει»

«Το τέλος της σεζόν να βρει την ΑΕΛ εκεί που της αξίζει»

Τις ευχές τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν της ΑΕΛ στη Superleague, που ξεκινάει σήμερα, έστειλαν ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας, ο πρόεδρος Ανδρέα Λιόντος, ο προπονητής Αντρέ Πάους, καθώς και οι αρχηγοί των βυσσινί Θωμάς Ναζλίδης, Αντνάν Αγκάνοβιτς, Ανδρέας Λαμπρόπουλος και Νίκος Αναστασόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ:

«Εύχομαι αυτή η σεζόν στο τέλος της να μας βρει εκεί που αξίζει να είναι πάντοτε η ΑΕΛ μας. Εύχομαι στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές, στους συνεργάτες μου στην διοίκηση, στους συνεργάτες μου στις υπηρεσίες της ΑΕΛ , στο ραδιόφωνο μας και στους οπαδούς μας υγεία και η ΑΕΛ να μας κάνει υπερήφανους και χαρούμενους».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Σάλκε - Λειψία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΙΟΝΤΟΣ:

«Εύχομαι στην αγαπημένη μας ΑΕΛ μια καλή και δημιουργική χρονιά, να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας, να έχουμε υγεία και να κάνουμε τους οπαδούς μας και τους φίλους μας υπερήφανους και χαμογελαστούς».

ANDRE PAUS:

«Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία και προσβλέπουμε στην έναρξη της σεζόν σήμερα. Είχαμε μία καλή περίοδο προετοιμασίας και νομίζω ότι τόσο ομαδικά όσο και ατομικά βελτιωθήκαμε. Αυτό δεν αποτελεί εγγύηση επιτυχίας, αλλά σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δείξουμε ότι η AEΛ ξέρει να νικά. Δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, χρειαζόμαστε τους  φανταστικούς  μας οπαδούς να μας υποστηρίξουν ειδικά στους εντός έδρας αγώνες μας που θα παίζουμε με 12 παίκτες συμπεριλαμβανομένων όλων σας. Σας ευχόμαστε να απολαύσετε τα παιχνίδια μας. Να ξέρετε ότι θα αγωνιστούμε σκληρά  για κάθε πόντο. Ας γίνουμε  όλοι  μια οικογένεια,  Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ».

ΘΩΜΑΣ ΝΑΖΛΙΔΗΣ:

«Πιστεύω και εύχομαι η φετινή σεζόν που αρχίζει σήμερα να μας βρει στο τέλος της όλους υγιείς και ευχαριστημένους με αυτό που θα έχουμε πετύχει».

ADNAN AGANOVIC:

«Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος εύχομαι όλοι στην ομάδα να είναι υγιείς, να κάνουμε σήμερα μια καλή αρχή και στο τέλος της σεζόν να ικανοποιήσουμε τόσο τους οπαδούς μας που τους θέλουμε μαζί μας, όσο και τον άνθρωπο που πασχίζει τόσο πολύ για την ομάδα αυτή, τον μεγαλομέτοχο κ. Κούγια».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ:

«Εύχομαι η νέα ποδοσφαιρική σεζόν να είναι γεμάτη από επιτυχίες, υγεία σε όλους μας, η ΑΕΛ να πάει όσο ψηλότερα γίνεται και στους οπαδούς μας να είναι κοντά μας σε όλη τη χρονιά».

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ:

«Καλή χρονιά με υγεία και εύχομαι στην ομάδα μου να έχει μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα».

Best of internet