Πέδρο Ενρίκε: «Ένα βήμα παραπάνω φέτος»

Πέδρο Ενρίκε: «Ένα βήμα παραπάνω φέτος»

Gazzetta team
Πέδρο Ενρίκε: «Ένα βήμα παραπάνω φέτος»

bet365

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για το νέο πρωτάθλημα και τις προσωπικές φιλοδοξίες που έχει με την ασπρόμαυρη φανέλα ενόψει της νέας σεζόν.

Με δικό του γκολ ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στους τίτλους έπειτα από χρόνια. Με δικό του τέρμα στο Κίεβο, άλλαξε την ισορροπία των αγώνων με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ, ενώ από δική του ενέργεια ο «Δικέφαλος» πήρε το πέναλτι για να διαμορφώσει το τελικό σκορ με την Εστερσουντ.

Λίγες ώρες μετά η κάμερα του «novasports.gr» βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας την οποία και .... «αντιμετώπισε» ο Πέδρο Ενρίκε, περί ου ο λόγος.

Ο Βραζιλιάνος με το ... εκρηκτικό ταμπεραμέντο συμπλήρωσε μισή σεζόν στην Ελλάδα και τον «Δικέφαλο» και αναφέρθηκε στη δική του ... διαφορετικότητα όντας παρών από την έναρξη της σεζόν και την προετοιμασία, για τους στόχους που έχει θέσει ο ίδιος κι η ομάδα του αλλά και για την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός – Λάρισα με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Φορτούνης σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

«Το πρωτάθλημα είναι ένας σημαντικός θεσμός για τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο», είπε ο Βραζιλιάνος μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Το πρώτο εξάμηνο για μένα στην Ελλάδα ήταν τέλειο, φτάσαμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολύ καλό υλικό το οποίο πιστεύω ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Πρέπει να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω», πρόσθεσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα